Xiaomi 10 P

Laiteturvan lisätiedot. Vie tilausvahvistus tai toimituslähete Deoksiribonukleiinihappo Kauppaan. Mikäli saamme asiakkaalta palautetta tuotteesta, tarkistamme tuotteen laadun uudelleen ja arvioimme onko tuote myyntikelvollinen. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Xiaomi 10 p 18 watin pikalaturilla lataat akun täyteen nopeasti. Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä.

Xiaomi Mi 10 Lite 6GB/128GB 6.57´´ Dual SIM Smartphone

Xiaomi Redmi Note 10 5G -puhelimen näytöllä pyörivät videot sekä pelit sulavasti. Pitkäkestoinen ja pikaladattava akku Xiaomi Redmi Note 10 5G on varustettu järeällä mAh:n akulla, josta ei lopu virta kesken päivän. Meidän valikoimassa on paljon erimallisia ja -värisiä suojakuoria. Suojakotelon avulla voit suojata puhelintasi hyvin ja tyylikkäästi. Lompakko- ja suojakotelot ovat edelleen säilyttäneet suosionsa. Xiaomi Redmi Note 10 xiaomi 10 p on varustettu järeällä mAh:n akulla, xiaomi 10 p ei lopu virta kesken päivän. Lippulaivaluokan 7 nm:n prosessilla valmistettu MediaTek Dimenisty -kahdeksanydinsuoritin on varustettu Dual 5G SIM -ratkaisulla ja erinomaisella energiatehokkuudella.

xiaomi 10 p

Tuotekuvaus Xiaomi Mi 10 Lite 6GB/128GB 6.57´´ Dual SIM Smartphone

Hyödyllistä tietoa Panssarilasi Tuotetyypit Tietoa yrityksestä Ota yhteyttä Tuotteen vaihtaminen- ja palauttaminen Toimituslausekkeet. Ystävällinen asiakaspalvelu Nopea toimitus. Lisäksi lompakkokotelo suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla jokaiselta puolelta – myös näyttöä. Kuoret yhdessä panssarilasin kanssa antavat puhelimelle mahdollisimman hyvän ja turvallisen suojan. Xiaomi Redmi Note 10 5G, Sininen. Redmi Note 10 5G -puhelimen jokapäiväinen käyttö on helppoa ja mukavaa.

villeroy & boch kristalli kynttilänjalka

| Xiaomi Mi 10 Lite

Laadukkaalla kamerajärjestelmällä onnistut otoksissasi. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Lue Lisää. Panssarilasin asennus Millaiset suojakuoret puhelimeen? Emme kehu tuotteita turhaan, muokkaa kuvia tai valehtele tuotemateriaaleista.

Xiaomi Redmi Note 10 5G, Sininen | DNA

Lisäksi on tärkeä suojata puhelimen näytön panssarilasin tai suojakalvon avulla. Valikoimastamme löydät suojakuoret, suojakotelot, lompakkokotelot, panssarilasit ja suojakalvot. Monet hankkivat suojakuoret myös siksi, että saavat puhelimasta tyylikkäämmän. Tyylikäs suojakuori antaa puhelimeen tyylikkään ja trendikkään ilmeen. Xiaomi Redmi Note 10 5G on valmiina haastamaan pelaamisen sekä tuottavuuden rajat.