Xiaomi 10 Pro Note

Suojakalvotukku Suojakalvotukku. Puhelinpelastajamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Malleilla ei kuitenkaan OLE tämän lisäksi muuta eroa kuin pääkameran struktuuri. Valmistaja Suojis 1 Nillkin 3. Tarvitsetko apua?

Arvostelussa Xiaomi Mi Note 10 ja 10 Pro

Koulutettu henkilökunta Meillä mobiiliystäväsi on hyvissä käsissä. Xiaomi Mi Note 10 Pro näytön vaihtaminen tai Mi Note 10 Pro kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja. Käytät todennäköisesti suurimman osan ajasta silti mieluummin kuulokkeita. Voit kuitenkin halutessasi kytkeä sovellusvalikon päälle puhelimen asetuksista. Lue lisää. Ainoa ongelma on se, että koska kenno on paritettu telefotolinssin kanssa, muotokuvat täytyy ottaa aina kaksinkertaisella zoomilla. Xiaomi 10 pro note keräämme tuotearvosteluja.

xiaomi 10 pro note

Tuotteen ominaisuudet

Takaisin sivun alkuun. Tom’s role in the TechRadar team is to specialize in phones and tablets, but he also takes on other tech like electric scooters, smartwatches, fitness, mobile gaming and more. Perusasiat ovat sen sijaan niin hyvällä mallilla, että kameran yleisarvosana jää todella korkeaksi. Laitteen suojaus on edullinen ja myös paras vakuutus onnettomuuksia vastaan. Varaosat Haluatko korjata laitteesi itse? Eikö kysymystäsi OLE listassa? Puhelin otetaan heti työn alle ja korjaaminen jopa puolessa tunnissa, ilman erillistä veloitusta.

polar vantage intersport

Redmi Note 10 Pro – Xiaomi – Phone Model Search – Insmat

Tämä riippuu tosin myös henkilökohtaisista mieltymyksistä. Korkea Hz:n virkistystaajuus mahdollistaa mukavamman kokemuksen pelaamisen ja päivittäisen käytön aikana, samalla kun sen vaikuttava Xiaomi 10 pro note kosketusnäytön vasteaika tarjoaa paremman herkkyyden hallinnan ja pienemmän viiveen näytön reagointiin. Odottaisit siis, että akku kestää helposti jopa kaksi päivää, mutta totuus oli toinen. Puhelin otetaan heti työn alle ja korjaaminen jopa puolessa tunnissa, ilman erillistä veloitusta. Puhelimen mitat ovat ,8 x 74,2 x 9,7 mm, joten se on yksi paksuimmista testaamistamme puhelimista.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro GB Sininen, halvin hinta €

Jos etsit erinomaista kameraa, kaarevaa näyttöä ja nopeaa latausta, se on loistava vaihtoehto seuraavaksi puhelimeksesi. Mi Note 10 painaa grammaa, joten se on myös melko painavahko kilpailijoihinsa verrattuna. Alcatel TMAX 10 käyttöohje 2 sivua. Akun vaihtaminen ei poista laitteen muistissa olevia tietoja. Tämä haaste koski käytännössä vain megapikselin kuvia.