Xiaomi 10t Pro 128

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Viimeksi katsomasi tuotteet. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Toivelista luotu.

Xiaomi Mi 10T Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB

Hintakehitys Korkein hinta. Usein kysytyt kysymykset. Lue lisää Cookies. Käyttöehdot Palaute. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

xiaomi 10t pro 128

Tuotekuvaus Xiaomi Smartphone Mi 10T Pro 8GB/128GB 6.67´´ Dual SIM

Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Xiaomin AdaptiveSync-teknologia mukauttaa kuvataajuuden sisältöön, jolloin puhelimella voi esimerkiksi katsella elokuvia 50 hertsin tai pelata jopa hertsin kuvataajuudella. Kolmen takakameran järjestelmä megapikselin pääkamera, 13 megapikselin laajakuvalinssi ja 5 megapikselin makrokamera sekä 20 megapikselin etukamera selfie-kamera kykenevät huikean tarkkoihin kuviin ja videoihin. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Geprüft refurbished.

toyota rav4 2014 2015

Xiaomi Smartphone Mi 10T Pro 8GB/GB ´´ Dual Sim Hopeinen| Techinn

Odota hetki Tuote on lisätty toivelistalle. Back Market käyttää toiminnallisia evästeitä tämän sivuston selaamiseen. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Älypuhelimen virtalähteenä toimii 5 milliampeeritunnin tehokas akku, josta riittää virtaa runsaaseen käyttöön. Kuvanlaatu on samaa luokkaa järjestelmäkameroiden kanssa. Alin hinta.

Xiaomi Mi 10T Pro 5G Gb – Sininen – Lukitsematon | Back Market

Mietitkö vielä? Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Verkkokaupan maksutavat:.