Xiaomi 11 Lte

Näin keräämme tuotearvosteluja. Nuorille edelläkävijöille suunniteltu Xiaomin 11 Lite 5G NE on huomattavan ohut ja kevyt älypuhelin: vain 6. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Xiaomi 11 lte Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Mi 11 Lite 5G tarjoaa tehoiltaan lippulaivatason suorituskykyä. Tyyli ja hyvinvointi. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

Xiaomi 11 Lite NE 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB

Mi 11 Lite 5G luo dynaamisemman kuvan terävämmällä kontrastilla elävämmän katselukokemuksen takaamiseksi. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tuotenumero Brändi Xiaomi Valm. Voit ottaa upeita kuvia auringonlaskun maisemista, yön kaupunkimaisemista tai illan selfieistä kirkkaammalla, terävämmällä kontrastilla ja tarkemmilla yksityiskohdilla. Lue 2 tuotearvostelua Lue xiaomi 11 lte tuotearvostelua. Arvostelu

xiaomi 11 lte

Xiaomi 11 Lite 5G NE tekniset tiedot

Kolmoiskamera tekoälyllä ja parannettu yökuvaus Mi 11 Lite 5G:ssä on kolmoiskamerajärjestelmä, jossa on 64 megapikselin pääkamera, ja se tarjoaa tekoälyn vauhdittamana ketterän ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, jonka avulla kuka tahansa voi vaivattomasti ottaa ammattilaistason kuvia ja videoita. Kerro, niin korjaamme asian. Päivän tarjoukset. Truffle Black Salmiakki , Bubblegum Blue Mustikka , Mint Green Minttu ja Peach Pink Persikka tekevät näyttävän paluun mallisarjaan ja uuden sukupolven myötä esitellään myös Snowflake White Lumi , joka muistuttaa mattapintaista jäätynyttä lasipintaa, jonka hileinen kimmellys tuikkii eri kulmasta katsellessa. Katsotuimmat Puhelimet alk. Ultraohut ja ultrakeveä 6,81 mm ja gramman Xiaomi 11 Lite 5G NE tarjoaa silmäkarkkia ja käteenistuvaa muotoilua.

veli seppä taulu myydään

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – tiedot ja hinta |

Kevyestä xiaomi 11 lte pienestä koostaan huolimatta puhelimeen mahtuu reilun kokoinen akku mAhja puhelimen mukana tulee nopea 33W:n pikalaturi. Odota hetki Qualcomm Snapdragon G on rakennettu 5 nm:n prosessitekniikalla, 6. Lähes litteä kameramoduuli ulkonee vain 1,77 mm:n muusta rungosta, tekien muotoilusta entistä kompaktin ja tasapainoisen. Viihde ja elektroniikka. Miten vaivatonta onkaan kuvata elokuvamaista materiaalia ja tehdä filmejä vain oman mielikuvituksen rajoissa!

Xiaomi 11 Lite NE 5G Persikka | Telia

Apu ja tuki. Ladataan hintagraafia. Vaikka laite on brändätty Lite -nimikkeellä, kamerat ovat kaikkea muuta kuin köykäisiä. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Viimeksi katsomasi jalosteet. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Biolan Eco, pikakompostori.