Xiaomi 11 Mi

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Puhelin tukee kuitenkin nykylippulaivalle tyypilliseen xiaomi 11 mi 5G-verkkoja, Wi-Fi 6:tta ja tuoreinta Bluetooth 5. Xiaomi Mi 11 Lite 5G on ohut ja kevyt 5G-puhelin. Laadukkaiden kameroiden ja Harmon Kardonin suunnittelemien kaksoiskaiuttimien ansiosta voit hoitaa videokokoukset suoraan puhelimestasi missä ja milloin tahansa. Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR.

Testissä Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Lite 5G tarjoaa lippulaivaluokan suorituskykyä. Yökuvatila ei pyri xiaomi 11 mi yöstä päivää, vaan sen sijaan se keskittyy parantamaan kuvan kontrastia luoden ilmeeltään miellyttävän luonnollisia lopputuloksia. Snapdragon tarjoaa tämän hetken Android-markkinoiden ehdotonta kärkeä ja Mi 11 nousikin synteettisissä testeissä ohi Galaxy S21 Ultran io-techin testissä käyneistä Android-puhelimista tehokkaimmaksi. Xiaomin puhelimet ovat muuten ihan hyviä, itselleni ne eivät OLE vaihtoehto Universal Serial Bus-version alhaisuuden johdosta. Taltioi upeat valokuvat ja videot myös hämärässä Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimen pääkameran laajakulma sekä 20 MP:n etukamera on xiaomi 11 mi toimimaan heikossakin valaistuksessa. K1A2 sanoi.

xiaomi 11 mi

Xiaomi Mi 11 5G – huikeat kameraominaisuudet ja mahtavaa suorituskykyä

Ymmärrettävästi huonoimmat tulokset saavutettiin p-resoluutiolla Hz:n nopeudella, mutta pudotus p-tasolle ei käytännössä vaikuttanut akunkestoon paljoakaan. Valmius 5G-yhteydelle. Jos haluat säästää rahaa ja samalla varmistaa, että saat laadukkaan tuotteen, suosittelemme että ostat käytetyn Xiaomi Mi 11 5G meiltä. K1A2 sanoi. Pystyssä puhelinta pitäessä sivut eivät juurikaan ota haamukosketuksia ja käyttö tuntuu vain miellyttävämmältä. Xiaomi Mi n Snapdragon pärjäsi erinomaisesti ja laite nousikin io-techin testissä käyneistä Android-puhelimista tehokkaimmaksi ohi aiemmin testatun Samsung Galaxy S21 Ultran.

rieker talvi

Xiaomi Mi 11 GB Harmaa, halvin hinta €

Digitaalinen syvyysterävyysefekti toimii etukameralla suhteellisen hyvin, mutta laitojen tunnistuksessa on selvästi haasteita jopa suhteellisen tasamuotoisen pipon kanssa. Yksityiskohtia kuviin kertyy kiitettävästi ja värintoisto on miellyttävää. Testijakson aikana puhelimessa oli käytössä 5G-verkot, mutta suurimman osan ajasta testit tapahtuivat 5G-verkkojen kantaman ulkopuolella. Muilta osin värintoisto on miellyttävää xiaomi 11 mi eläväistä. Mi n käyttämä Samsungin HMX-sensori on suuren megapikselimääränsä lisäksi suuri myös kooltaan ja se xiaomi 11 mi erityisesti lähikuvissa, joihin muodostuu erittäin miellyttävä bokeh-efekti kuvattavan kohteen taustalle. Vähäisemmän yksityiskohtamäärän vastapainona digitaalinen kuvanvakain tuottaa pääkameraa vakaampaa jälkeä ja värintoisto on luonnollisempaa, sillä varjoisat alueet eivät tummu pääkameran tavoin tukkoon. Tilannetta omalla tavallaan pahentaa myös takakuoreen tehdyt pyöristykset.

Testissä Xiaomi Mi 11 –

Skip to the end of the images gallery. Toisaalta tämän seurauksena kuvasta myös näkee helposti, jos tarkennus ei OLE ollut kohdillaan, mutta ainakin testijakson puitteissa Mi n automaattitarkennus toimi hyvässä valaistuksessa erinomaisesti. Värintoisto on miellyttävää, kontrasti luonnollista ja tarkkuus erittäin hyvää. Telemakrokamerana Xiaomi onnistuu kuitenkin nousemaan edukseen käytön helppouden myötä, sillä se mahdollistaa lähikuvaamisen menemättä aivan kiinni kuvattavaan kohteeseen. Tuote on poistunut valikoimastamme. Sim: Kaksois sim.