Xiaomi 11t Pro 5g Arvostelu

Ensimmäisellä testauskerralla Xiaomi 11T Pro laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna. Joskus mainitsinkin että näitä kiinaluureja myydään aivan uskomattomiin hintoihin. Lopuksi on vielä mainittava puhelimen kovaääniset. Black Shark 2 -pelipuhelin julki — sisältää huippusuorituskykyä ja muutamia erikoisjippoja Arvostelussa oli vähän rajoilla tuleeko OIS:n puutteesta suoraan miinusta vai ei, mutta päädyttiin xiaomi 11t pro 5g arvostelu se poissa suorasta miinuksesta, sillä yksittäisenä komponenttina OIS ei vielä suoranaisesti kerro kameran laadusta, vaan on olemassa erittäin huonosti pärjääviä kameroita OIS:n kera kuin myös hyviä kamerakokonaisuuksia ilman vakainta ja toisin päin. Hämärässäkin kuvat säilyvät pieneltä näytöltä tarkasteltuna hyvinä, sillä värintoisto on miellyttävää ja puhelin onnistuu valottamaan kuvat erittäin luonnollisesti, minkä myötä yksityiskohtia riittää myös varjoisilla alueilla. Lisäksi näytön aikakatkaisu jäi toisinaan tapahtumatta.

Tälllaisia ovat Xiaomi 11T ja Xiaomi 11T Pro

Pääkamera, 10x digitaalinen zoom. Suorituskykytestien perustella Xiaomi 11T Pron suorituskyky on tutulla huippuluokan tasolla ja se varmasti riittää myös paljon vaativille käyttäjille. Kuviin kertyy tästä huolimatta xiaomi 11t pro 5g arvostelu hyvä valaistus ja värit toistuvat edelleen luonnollisina, mutta valitettavasti yksityiskohtia kuvissa ei juurikaan enää hämärämmillä alueilla OLE, vaan sen sijaan esimerkiksi puiden oksistot muuttuvat värilliseksi mössöksi. Ulkoisesti valkoista myyntipakkausta koristavat puhelimen mallinimi, Xiaomin logot sekä muutamat tekstit, jotka kertovat laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista. Kameroiden osalta Xiaomi 11T Pro tarjoaa käytännössä raudaltaan identtisen pakkauksen keväällä julkaistun Mi 11i:n kanssa. Xiaomi 11T sisältää 5 mAh akun, joka osoittaa kykeneväisyytensä. He phone was generally only 39°C warm which was very good.

xiaomi 11t pro 5g arvostelu

Apple Watch Series 7 -älykello on kestävämpi ja sisältää isomman näytön

Jotkut pitävät luonnollisemmista, toiset taas prosessoidummista kuvista mitä tulee värimaailmaan ja yksityiskohtien terävyyteen. Muotokuvat ovat miellyttävän tarkkoja ja monipuolisia. Teknisesti Xiaomi 11T Pro on samanlainen kuin muut tämän vuoden huippupuhelimet, sillä tehoista on vastaamassa Qualcommin tehokas Snapdragon -järjestelmäpiiri. Lopputulokset ovat toki valoisampia ja yksityiskohtaisempia kuin vakiotilassa, mutta vastapainona kuviin syntyy myös huomattavat määrät lisättyä terävöitystä, minkä myötä yksityiskohdat muuttuvat toisinaan vesivärimäisiksi kuviin tarkemmin zoomatessa. Xiaomi ei kerro lasinsa valmistajaa tai tarkempaa mallia, joten kyseessä ei todennäköisesti Object Linking and Embedding ainakaan kenenkään tunnetun valmistajan tuote. Itse tykkäsin kuluttaa näytöltä sisältöä ja esimerkiksi videoiden katselu oli miellyttävää. Mediamyynti Mobiili.

redmi note 10 pro 12.5

Arvostelussa Xiaomi 11T | TechRadar

Näyttö on pienentynyt aavistuksen, mutta ero johtuu vain tasaisista reunoista. Se on yli tuplasti nopeampi kuin Mi n 55 W -laturi. Tuettuna on 5G:n lisäksi Bluetoothin tuorein 5. Täysi lataus kestää noin 20 minuuttia. Mukana on valitettavasti pieniä ongelmia, joista ylikuumentuminen sekä koon aiheuttamat haasteet nousevat nopeasti esiin. Xiaomi 11t pro 5g arvostelu kertyy tästä huolimatta kohtalaisen hyvä valaistus ja värit toistuvat edelleen luonnollisina, mutta valitettavasti yksityiskohtia kuvissa ei juurikaan enää hämärämmillä alueilla Object Linking and Embedding, vaan sen sijaan esimerkiksi puiden oksistot muuttuvat värilliseksi mössöksi. Lisää kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

Xiaomi 11T ja 11T Pro -älypuhelimet tulivat saataville ja euron hinnoilla – Teknavi

Kirjaudu sisään vastataksesi MSuomi Neljän minuutin latauksella akun varaus saatiin 39 prosenttiin, minkä myötä kuvausreissu oli jo helposti toteutettavissa. Jaa Twitter Facebook. Hetkittäin sensori tuntuu reagoivan jopa turhan herkästi sormeen, joten näyttö saattaa avautua toisinaan vahingossakin. Jos ultralaajakulmakamera on tärkeä ominaisuus puhelimessa, niin Xiaomi 11T Prota ei kannata hankkia. Molemmat ovat suoritinvalmistajien lippulaivamalleja, mutta MediaTek on jäänyt kilpailussa takamatkalle. Etukameran kuvanlaatu Xiaomi 11T Prossa on keskinkertainen.