Xiaomi 11t Pro Xiaomi 11t

Pro-mallissa äänentoisto on myös Harman Kardon -brändätty toisin kuin 11T:ssä. Ultralaajakulmakamera on Xiaomi 11T Prossa vain 8 megapikselin tasoinen, joka on selvästi vähemmän kuin edeltäjämallissa ollut 13 megapikselin vastaava kamera. Puhelin onnistuu kuitenkin erottumaan sekä sisaruksistaan että kovimmista kilpakumppaneistaan huimalla watin pikalatauksellaan, mutta muilta osin uutuus ei suoranaisesti joukosta edukseen nouse. On myös hienoa nähdä, ettei Xiaomi OLE lähtenyt poistamaan laturia myyntipakkauksesta, vaan mukana toimitetaan tehokkain tuettu laturi. Yhden päivityksen kuluminen Android een on pienoinen harmi näin loppuvuodesta julkaistavalle mallille, mutta siitä huolimatta päivityslupaus on xiaomi 11t pro xiaomi 11t hyvä ja yltää Samsungin ja OnePlussan rinnalle Android-markkinoiden tämänhetkiseen kärkeen.

Xiaomi 11T Pro 5G, Celestial Blue

Xiaomi 11T Pro jää kuitenkin kaipaamaan varsinaista telekameraa pidemmällä optisella zoomilla. Arvostelun teksti: Nopea käyttää, erittäin nopea ladata. Yhteydenotot: [email protected]. Hämärässä kuvanlaatu heikkenee, kuten useimmissa muissakin ultralaajakulmakameroissa. Myyntipakkauksen ulkopuoli kertoo laitteessa olevan muun muassa megapikselin kamera, 5G-yhteydet sekä Harman Kardonin äänentoisto.

xiaomi 11t pro xiaomi 11t

Xiaomi 11T Pro

Muista minut. Xiaomi 11T Pro Xiaomi 11T Pro -älypuhelin tarjoaa järeää tehoa ja käyttömukavuutta megapikselin kolmoiskameran, väkivahvan Snapdragon piirisarjan, hertsisen näytön ja salamannopean W pikalatauksen avulla. Hieman erikoisesti Xiaomi on valinnut valmistusmateriaaliksi muovin, joka ei anna kovinkaan hyvää premium-vaikutelmaa. Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Xiaomi 11T Pro ammattilaistason MP:n kameralla Xiaomi 11T Pro jatkaa samaa innovatiivista linjaa, mistä Xiaomi on tullut tutuksi kamerateknologioiden saralla.

viking 150 oksasilppuri

Xiaomi 11T ja 11T Pro -älypuhelimet tulivat saataville ja euron hinnoilla |

Kaksikosta kehittyneemmässä, Xiaomi 11T Prossa, jonka saimme arvosteluumme, on myös peräti watin pikalataus. Suorituskyvyn osalta 11T Pro ei juuret yllätyksiä sisällä, sillä Snapdragon on vuoden aikana jo tutuksi tullut järjestelmäpiiri. Onko tässä nyt eri markkinoilla eri luokitukset vai puhuuko joku puutaheinää? Mittasuhteet ovat kuitenkin selvästi Mi tä huonommat, sillä kyseisellä xiaomi 11t pro xiaomi 11t näytön ja ulkomittojen suhde oli peräti 91,4 prosenttia. Hae kaupat — liikerakennukset. Xiaomi 11T Prossa on Xiaomin tuttu, muun muassa muissakin sarjan älypuhelimissa nähty kamerasovellus, jossa on jo mainittujen videotilojen lisäksi paljon muitakin herkkuja ja niksejä. Teknisesti Xiaomi 11T Pro on samanlainen kuin muut tämän vuoden huippupuhelimet, sillä tehoista on vastaamassa Qualcommin tehokas Snapdragon -järjestelmäpiiri.

Xiaomi 11T Pro 5G, Celestial Blue | DNA

Onko tässä nyt eri markkinoilla eri luokitukset vai puhuuko joku puutaheinää? Testeissä puhelin pärjäsi odotuksien mukaisesti, mutta muutamassa kohdassa puhelin jäi selvästi samaan järjestelmäpiiriin perustuvien laitteiden jälkeen. Seuraa Mobiili. Suorituskykytestien tuloksia ei kuitenkaan kannata katsoa aivan liian tarkasti, sillä ne eivät kerro toimivuutta todellisissa käyttöympäristöissä. Kevään edullisempaan Mi 11i -malliin verrattuna uutuus tarjoaa vastaavan kokoisen näytön, mutta ulkomitat ovat kasvaneet korkeussuunnassa 0,3 mm, leveyssuunnassa 0,5 mm ja paksuutta on tullut lisää 1 mm. Suorituskyvyssä Snapdragon on karkeasti prosenttia tehokkaampi kuin Dimensity , joka on aiemmin Suomen markkinoilla tuttu OnePlus Nord 2 5G:stä. Sovellus toimii nopeasti, minkä lisäksi se on monipuolisesti muokattavissa, mutta valitettavana miinuspuolena makrokamera on yhä sijoitettu vasemman puolen lisäasetusten taakse oikealla puolella olevien muiden kuvaus- tai zoomaustilojen sijaan.