Xiaomi Amazfit App Android

Kehittäjä: Francesco Re. Sen huono puoli on, että se sisältää liikaa mainoksia. Se on avustaja, jonka avulla voit ohjata tiettyjä parametreja, kuten musiikin toistoa, sen lisäksi, että se on yhteensopiva google Assistant. Artikkelin sisältö xiaomi amazfit app android periaatteita toimituksellinen etiikka. Meidän näkökulmastamme se on sovelluksen Mikä on yllättänyt meidät eniten, mihin se on voinut olla saatavilla Amazfit Bipottaen huomioon, että se ei sisällä käyttöjärjestelmää wearOS. Account Options Kirjaudu sisään.

Lataa Mi Fit

Zepp uskoo, että onnellinen elämä on mahdollista kaikille, jos tuomme teknologiaa terveydemme hallintaan. Gadgetbridge – epävirallinen. Tämä sovellus ei liity millään tavalla Xiaomi-brändiin. Sen lisäksi, Edellinen Honor Magic Watch 2 -arvostelu: Suunnittelu, ominaisuudet ja hinta.

xiaomi amazfit app android

Valitse kieli — kielitiede

Lisää toivelistaan. Sen huono puoli on, että se sisältää liikaa mainoksia. Woebot Woebot on terveyssovellus, jota voit käyttää mobiililaitteissasi Android-käyttöjärjestelmällä Sen avulla voit asettaa yksityiskohtaisempia muistutuksia, muistiinpanoja esitykseen tai esim apua kokeisiin Vaikka suosittelemme, että on parasta pelata reilusti ja opiskella lujasti. Compare your week statistics to get better goals.

tokmanni aluslakana

Lataa Mi Fit APK varten Android

Multitronic Mariehamn Arvioitu toimitus: Tuntematon. Your Best Companion for Mountain Climbing or Swimming Amazfit GTR is water resistant to a depth of 50 meters, which is comparable with traditional high-end watches, so you have nothing to worry when wearing it in daily life or swimming. The Zepp App, formerly known as Amazfit, xiaomi amazfit app android the new official app for Zepp and Amazfit branded devices. Zeppin pääominaisuuksia ovat: 1. Kehittäjä on antanut nämä tiedot ja saattaa päivittää niitä myöhemmin. Amazfit GTS kellotaulut. Kehittäjä: Burak bozoglu.

Parhaat appsit Xiaomi Amazfit Bip Watchille ITIGIC

When you fall asleep, it will record your sleep condition in detail, and allows you to remotely control the music playing on your mobile for a hands free exercise experience. Oli miten oli, tässä on parhaat vaihtoehdot kellosi personointiin. Ilmainen Lataa varten Android Exercise data analysis: Zepp is also able to record while you exercise, and will display various data, including a detailed route and various exercise data analysis afterwards; 3. Maarianhamina: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon. Notify for Mi Band. Kehittäjä: androidslid.