Xiaomi Aqara Homekit

Lisääminen sovellukseen Sovelluksen asentamisen jälkeen voimme lisätä siihen ensimmäisen laitteen. Sarja sisältää seuraavat laitteet, jotka muodostavat tekniikan homekit :. UutisetSmartWatch. Voimme myös kirjoittaa laitteen nimen. Se on älykodille omistettu Xiaomin alabrändi, jonka on määrä olla jopa laadukkaampaa kuin Xiaomin tuotteet. Smartecno järjestelmä.

Xiaomi Aqara Hub kotiautomaatio-ohjain

Jos laite xiaomi aqara homekit Bluetooth:napsauta sitten laitehakukuvaketta ja sovellus löytää sen itse. Älykäs koti ja puutarha. Selected Coupon s. Xiaomi Aqara Smart Roller – Verho-ohjainmoottori. Voimme perustaa sille myös useita automaatioita, kuten esimerkiksi valaisimen sytyttämisen huoneeseen tullessa merkinnällä, että se tulisi tehdä vain yöllä. Älä huoli. Tietenkään tämä ei OLE koko 2 15 zlotyn hälytys turvallisuusryhmällä, joka saapuu XNUMX minuutissa, mutta kaikki meistä eivät tarvitse jotain sellaista.

xiaomi aqara homekit

Huomautus:

Asennuksen aikana sovellus ilmoittaa meille siitä, ovatko anturit riittävän lähellä vai onko meidän vielä lähennettävä niitä. Itse anturi antaa meille vain perustiedot säästä, mutta mahdollisuudet käyttää sitä automatisoinnissa ovat paljon laajemmat. Releet ja modulit. Täytä tyhjä ja lähetä se, jos löysit tämän tuotteen muualta myytäväksi halvemmalla. Minun tapauksessani se on elokuvan ”Takaisin tulevaisuuteen” avauspaikka.

sohvapöytä musta pyöreä

Xiaomi Aqara Hub kotiautomaatio-ohjain

Voimme myös kirjoittaa laitteen nimen. Lisää ostoskoriin. Saat parhaat tarjoukset, ennennäkemättömät uudet tuotteet ja ajankohtaisimmat tuoteuutiset maailmalta kätevästi sähköpostiisi. Voimme rakentaa myös muita automaatioita, jotka anturit laukaisevat. Lyhyesti sanottuna, älykkäiden laitteiden sarja, joka automatisoi kotitoiminnot, näyttää nykyaikaiselta ja houkuttelevalta. OLE ensimmäinen Lataa video tästä tuotteesta! Takaisin sivun alkuun.

5kpl Xiaomi Mijia Aqara vesianturi valkoinen

Siinä on kuitenkin liian vähän ominaisuuksia omistetun katsauksen saamiseksi, joten olen sisällyttänyt sen tähän. Uutiskirjeeseemme kokoamme ajankohtaista tietoa, vinkkejä ja neuvoja kotiautomaatiosta ja uusista kotiautomaatiolaitteista. Toisin kuin aiemmat N Zigbee ja A Zigbee, jotka ovat Info Tietoa meistä Kanta-asiakkuus ja asiakasraha e-ville blogi Tietosuojaseloste Tilausohjeet Maksu- ja toimitustavat Tuotteiden takaisinvedot Tilaus- ja toimitusehdot Koronaviruksen vaikutukset Usein kysytyt kysymykset Asiakaspalvelu Apua tilaamiseen Takuu ja palautukset Toimitusasiat Muut kysymykset Myymälät ja noutopisteet Blogiyhteistyö ja tuotetestaus Hae töihin Myy e-villessä Palvelut Palvelut yrityksille Tukkumyyntiportaali Tukkumyynti Hankintapalvelut. Kaiken kaikkiaan rakastan ajatusta Mesh-verkosta, käytännössä kaikista sen näkökohdista. Tuotenumero Brändi Aqara Valm. Sitten meillä on vielä kaksi näkymää – automatisointi ja laitteet.