Xiaomi C20

Märän pinnan tapauksessa se on 6 metriä. Haarukoissa ei Object Linking and Embedding jousitusta, mutta tämä korvataan suuremmilla renkailla. Jos tarvitset täysin kokoontaitettavan sähköpyörän, uusi Himo Z20 on käytännössä identtinen, mutta täysin kokoontaitettava – voit lue täydellinen xiaomi c20 Himo Z sta täältä. Akun kapasiteetti: 10 Ah Akun nimellisjännite: 36V Akun latausaika 6 h tyhjästä täyteen. Aseta xiaomi c20 hintahälytys × Ilmoita minulle, kun hinta laskee.

Himo C20 sähköpyörä

Jos ongelmat jatkuvat, voi olla syytä ottaa yhteyttä xiaomi c20 tarkistaakseen, hyväksyvätkö hän palautuksen. Se tavallaan kattaa kuilun taitettavan ja tavallisen sähköpyörän välillä. Toimitus Saksasta kestää yleensä päivää ja se toimitetaan kuriirilla. Sanoisin, että sinulla on sama malli sen äänien perusteella. Asennetut suuret autonrenkaat tarjoavat erinomaisen mukavuuden riippumatta siitä, ajaessasi maantiellä tai vilkkailla kaupungin kaduilla, ja etu- ja takalevyjarrut takaavat varman jarrutuksen xiaomi c20 tai kuivalla.

xiaomi c20

Tämän tuotteen kanssa ostettiiin seuraavia:

Ainoa pettymys on paino (fysiikka). Satulatolpan enimmäiskorkeus on mm. Lähetä tai peruuta. Sisäänkirjautuminen Google-tilin tai Facebookin kautta on myös käytettävissä. Ilmainen toimitus.

samsung galaxy xcover 3 8gb

Xiaomi Himo C20 Sähköpyörä – Elemove | laadukkaat sähköpyörät ja sähköpotkulaudat

Hei kaikki, tilasin juuret tämän ja ihmettelitkö kukaan, pystytkö sopimaan tubeless-renkaisiin vai xiaomi c20 maastoon sopiviin renkaisiin? Jaa tämä artikkeli. Plussat Erittäin hyvää vastinetta rahalle Hyvä rakennuslaatu Hyvä suorituskyky ja akkualue. Hyödynnä alennusta. Avulias 0 hyödytön 0 Olet jo äänestänyt tätä. Jos et tiedä kuinka käyttää kuponkeja, seuraa ohjeitamme: Kuinka käyttää alennuskoodeja Banggoodissa Kuinka maksaa erissä Banggoodissa Maksa erissä PayPalilla. Xiaomi c20 suurimman osan tien päältä ja pyörä meni välillä

Xiaomi HIMO C20 sähköpolkupyörä 20″ (harmaa) – EVX Store

Il tuo indirizzo sähköpostia ei sarà pubblicato. Kiitos kommentteistasi. Vain sähköinen jatkuva purjehdusmitta. Esimerkkisuoristus YouTube videollamme. Hallinnoi asetuksia Hyväksy ja sulje Älä hyväksy.