Xiaomi Cordless Vacuum G10

Ilmapyörteet synnyttävät erittäin voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Helppoa hallittavuutta Imurin värikäs kosketusnäyttö toimii imurin hallintapaneelina. Vastine kalliille Dysonille. Source: Icecat. Multitronic Seinäjoki.

Xiaomi Mi Vacuum G10 Johdoton

Helppo huoltaa ja pitää puhtaana Imuri on myös moottoria ja sähköístä harjaosaa lukuun ottamatta pestävissä vedellä. Xiaomi xiaomi cordless vacuum g10. Kulkee kevyesti mukana Vain puolentoista kilogramman painoinen imuriosa on kevyt käyttää. Ilmapyörteet synnyttävät erittäin voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Siksi ostin Xiaomin ja aiemmin olen pojalle ostanut Xiaomin imurin ja kaikki toimii. Suurimmalla teholla kun imuroi matot niin aina jotain irtoaa. Fri Mar 25 CET

xiaomi cordless vacuum g10

Ostoskorissa

Yhdessä edistyneen 12 ilmapyörteen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan ilmawatin AW imutehon. Takaisin sivun alkuun. Multitronic iTronic Lappeenranta. Kotipaketti Arvioitu toimitusaika: Hinnan muutokset. Tue Mar 08 CET

toyota yaris android auto

Xiaomi Luuta Pölynimuri Mi Vacuum Cleaner G10 One Si

Meillä talossa keskuspölynimuri ja etsin vanhan varsi-imurin tilalle uutta. Koti ja kodinsisustus. Hobby Hall Hobby Hall 3. Xiaomi Mi G Kuva ja ääni.

XIAOMI MI HANDHELD VACUUM CLEANER G10 | TELIA INMICS-NEBULA OY

Fri Mar 18 CET Fri Mar 11 CET Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa. Autot ja renkaat. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.