Xiaomi Fold

Xiaomi on panostanut puhelimessa todella paljon kestävyyteen. Voit kuvata mikro-yksityiskohtia lähietäisyydeltä ja katsella upeita jokia ja xiaomi fold etäältä. Kaiuttimien äänentoisto on viritetty yhteistyössä Harman Kardonin kanssa, joten äänenlaadun pitäisi olla hyvällä tasolla. Xiaomi fold MIX Foldin ominaisuuksia ovat sisäpuolen auki taittuva 8,01 tuuman näyttö, ulkokannen 6,52 tuuman näyttö, neljä kaiutinta sekä kolme takakameraa, joista yksi on kuitenkin varustettu ensi kertaa älypuhelimissa nestemäisellä linssillä. Share on Facebook. Kiinassa puhelimen ennakkomyynti alkaa Nestemäisen kerroksen sisältävän linssin etu on sen kameralle tarjoama erittäin nopea tarkennus, joka vastaa nopeudeltaan jopa ihmissilmää.

Mi MIX Fold

Honor Nokia. Vuotokuva paljastaa Xiaomi 12S -puhelimen — takaosassa esillä Leica-brändäys. OnePlus Samsung. Tässä nestemäisessä linssitekniikassa käytetään ihmisen silmän bioniikan periaatetta, jossa xiaomi fold linssimäinen rakenne ja läpinäkyvä neste kääritty kalvoon. Seppä hän kirjoittaa:. Miksi ottaa riski, kun todennettu TradingShenzhen on halvemmalla varmuudella ilman tullia ja alv: tä? Kiinassa puhelimen ennakkomyynti alkaa

xiaomi fold

Xiaomi Mix Fold 2 -päivitykset

Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Tilaa Mobiili. Lisäksi normaalissa tilassa monien sovelluksien avaaminen rinnakkain on mahdollista sekä tiedostojen siirtäminen sovelluksesta toiseen on mahdollista raahaamalla tiedostoja. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat siirtyä laajakulmasta teleobjektiiviin yhdellä kameralla. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt?

xiaomi m11 t pro

Xiaomi Mi MIX FOLD: Xiaomin korkealuokkaisella taitettavalla älypuhelimella on jopa 8,01 ”

Ominaisuudet IFA uutiskatsaukset ja käytännönläheisyys suurille tuotteille ja lanseerauksille. Xiaomi julkisti ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa Mi MIX Foldin maaliskuun lopussa, mutta toistaiseksi vain Kiinan markkinoille. Mallikoodin viimeinen kirjain G xiaomi fold perinteisesti sanaan Global. Lisäksi Xiaomi Mix Fold 2 saa uuden saranasuunnittelun, mikä tekee puhelimen sisänäytöstä rypistyvän pienemmän ja helpompi avata ja sulkea. Tämä voisi olla se!

Äskettäin ilmoitetussa Xiaomi Mi Mix Fold -ominaisuudessa on LIQUID-linssi

Xiaomi Mi Max 3 paljastui videolla — teknisiä tietoja paljastui 6. Tilaa Mobiili. Näytössä kerrotaan olevan 2K-tarkkuus ja korkeintaan hertsin virkistystaajuus. Xiaomi on panostanut puhelimessa todella paljon kestävyyteen. Käyttäjänimi tai elektroninen posti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Seuraa Mobiili.