Xiaomi Gt 2 Watch

Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Miten sen saisi Huawei watch GT2 kelloon? Minimalistisen trendikäs älykello sisältää monipuolisia ominaisuuksia hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seurantaan. Aivan esimerkiksi Samsung Galaxy Watch Active 2:n tasolle ei päästä edelleenkään, sillä kumpaakaan kelloa ei OLE mahdollista käyttää itsenäisesti ilman xiaomi gt 2 watch. Honor toimitti MagicWatch 2:n hopeassa väriversiossa, joka on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Huawein viimeisin Lite OS antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä tai poistaa oikoteitä eri harjoitteisiin, jolloin asetuksissa ei tarvitse viettää aikaa niin paljoa. Esimerkiksi verrattuna Samsungin TizenOS-käyttöjärjestelmään, LiteOS ei tarjoa mitään kovin laajaa ekosysteemiä, kuten kolmannen osapuolen sovelluksia tai edes sovelluskauppaa.

Huawei Watch GT 2 46mm Brown Leather älykello

Hintaluokassaan Huawei on pystynyt toteuttamaan todella mielenkiintoisen uutuuskellon, jota xiaomi gt 2 watch helposti suositella aktiivisen elämäntavan omaaville ihmisille. Puhelimen kuoret ja panssarilasit ovat monelle tuttu tuote vuosien käyttökokemuksella, mutta myös älykello kannattaa ehdottomasti suojata samaan tapaan. Ostoskorisi arvo ylittää ilmaisen toimituksen rajan! Harvemmin kello havaitsi vääriä herätyksiä yön aikana, mutta samalla pystyi antamaan mukavasti tietoa kevyestä ja syvästä unesta. Hyvä vaihtoehto perinteise mmälle suojakalvolle on nestemäinen näytönsuoja.

xiaomi gt 2 watch

Tilaa tarjouksemme

Kellon myyntipakkauksessa on mukana nahkainen ja silikoninen ranneke, joissa molemmissa on helposti avautuva solki. Pitäisi kyllä toimia. Käyttökokemus ei yllä aivan Apple Watchin sulavuuteen, mutta asetuksista toiseen siirtyminen käy välittömästi ja suorituskyky säilyi tasaisena viikon testiaikana. Lisäksi hintaeroa kelloilla on jopa 50 euroa. Ranneke tuntuu kuitenkin ranteessa pidettäessä mukavalta, vaikka nahkainen premium-tuntuma jääkin puuttumaan.

oiva kahvikuppi

Huawei Watch GT 2 Sport 42 Mm Musta | Techinn

Huawei Watch GT 2e -kellossa Firtsbeatin tekniikoilla on toteutettu muun muassa VO2max-tason mittaaminen sekä suorituksien palautumisaikojen laskenta. Akunkesto on molemmissa kelloissa milliampeeritunnin varassa, joka on siis täysin samankokoinen kuin Watch GT xiaomi gt 2 watch -kellossakin. Kello tukee tarkalla GPS-paikannuksellaan laajasti erilaisia urheilulajeja, kuten mm. Amazfit GTR on kuitenkin ulkoisesti laadukas sekä tyylikäs. Asennuskaan ei Object Linking and Embedding yhtään niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella. Huawein ja Honorin kellojen mitoiksi on ilmoitettu 45,9 x 45,9 x 10,7 millimetriä ja painoksi 41 grammaa, joten kellot ovat siis täysin saman kokoisia ja painoisia.

Huawei Watch GT 2 46mm Brown Leather älykello | elektroninen kauppa

Vaatii Huawei Health -sovelluksen. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Kyllä soveltuu. Teknisesti suuria eroavaisuuksia ei kellosta löydy, jos verrataan Watch GT 2 tai MagicWatch 2 -älykelloihin, sillä Huawei hyödyntää samoja toteutuksia. Watch GT 2e -kelloon on tuotu 15 kappaletta ammattilaistason urheilutiloja, joita ovat muun muassa kiipeily, käveleminen, juokseminen, polkupyöräily, patikointi sekä uiminen. Applen, Samsungin ja muiden Wear OS -älykellojen akku ei Object Linking and Embedding loistava. Käyttöliittymä ei OLE täysin viimeisen päälle hiottu ja animaatiot ovat varsin hitaita, mutta käyttölogiikka on miellyttävä sekä helposti opittava.