Xiaomi M10 Pro 5g

Eteen ei tullut kertaakaan tilannetta, että puhelimen akun riittävyydestä olisi tarvinnut olla huolissaan, ja peruskäytöllä mahdollisuus jopa kolmen päivän käyttöaikoihin on täysin mahdollista. Makrokameran osalta kuvanlaatu on oikeastaan sellaista mitä tällaiselta sensorilta voi odottaa. Mi 10 Pron suositushinta Suomessa on euroa varustettuna xiaomi m10 pro 5g gigatavun RAM-käyttömuistilla ja gigatavun tallennusmuistilla. Mi 10 Prossa on hyvä näyttö, erinomaiset stereokaiuttimet, huippuluokan suorituskyky mukaan lukien 5G-tuki, hyvä akunkesto sekä erittäin nopea akun pikalataus, ja monipuolinen ja kuvanlaadultaan tasaisen hyvä kamerakokoonpano — kaikki pakattuna laadukkaalta tuntuviin ja tyylikkäisiin kuoriin. Design, materiaalit ja käsituntuma.

Error 429 Too Many Requests

Heikommassa valaistuksessa ongelma korostuu ja kameran heikompi aukkokoko alkaa myös näkyä. Mukana ei Object Linking and Embedding xiaomi m10 pro 5g osin turhia erillisiä makro- tai syvyyskameroita, vaan sen sijaan pää- ja ultralaajakulmakameran lisäksi Mi 10 Pro on varustettu kahdella erillisellä telekameralla. IP-luokitellun pölyn- ja vedenkestävyyden puute on omalla tavallaan jopa hämmästyttävää, sillä sen lisäys puhelimeen olisi nostanut kokonaisuutta vielä huomattavasti vahvemmaksi. Huomionarvoisena seikkana tallennustilan luku- ja kirjoitusnopeutta mittaavaan Androbench 5 —testin tulokset on ajettu mukautetuilla, paremmin tosielämän käyttöä vastaavilla asetuksilla 1 thread, Mt file size, kt buffer sizejoita on käyttänyt mm. Hidastuskuvaus onnistuu p- tai p-tarkkuudellatai hetkellisesti ruudun sekuntinopeudella.

xiaomi m10 pro 5g

Sivustomme käyttää evästeitä

Edeltäjämalli Mi 9:ään verrattuna Mi n näytön läpimitta on kasvanut noin 0,3 tuumalla ja pituus on tämän johdosta kasvanut noin viisi milliä. Jo edeltäjämalli oli varsin pyöristetysti muotoiltu, mutta jos mahdollista Mi n muodot ovat vieläkin sulavammat ja Xiaomi on pyrkinyt takalasin reunoja pyöristämällä saada laitteen käsituntuman mukavammaksi. Mi n osalta tilanne on hieman nurinkurinen, koska ultralaajakulmakamerasta puuttuu automaattitarkennus, joten sen käyttö makrokuvauksessa ei OLE mahdollista. Testijakson puhelimenkäyttöprofiiliin kuului mm. Näytön yläreunus on saatu kutistettua hyvin kapeaksi ja puhelimen etukamera onkin sijoitettu erilliseen kamerareikään näytön vasempaan yläkulmaan.

nokia hkpl 10

Tekniikan Maailma

Lue kokemuksia Moi Mobiilista. Alla vielä esimerkki Mi 10 Pron kameroista eri zoom-tasoilla. Design, materiaalit ja käsituntuma. Suuremmalla telekameralla vai jollain muulla tavalla? Mi 10 Pro sisältää Qualcommin Snapdragon -järjestelmäpiirin, joka on tällä hetkellä kokonaisuutena nopein järjestelmäpiiri mitä Android-puhelimissa on nähty.

Testissä Xiaomi Mi 10 5G –

Jo edeltäjämalli oli varsin pyöristetysti muotoiltu, mutta jos mahdollista Mi n muodot ovat vieläkin sulavammat ja Xiaomi on pyrkinyt takalasin reunoja pyöristämällä saada laitteen käsituntuman mukavammaksi. Testijakson puhelimenkäyttöprofiiliin kuului mm. Leveys on kuitenkin pysynyt lähes samana, vaikka näytön kuvasuhde ei Object Linking and Embedding muuttunut. Mi 10 Pro toimi testimme aikana pääosin Elisan 5G-verkossa, käytön painottuessa Helsingin Jätkäsaareen ja Ruoholahteen. Nyt Mi 10 Pro tuntuu varsin turhaan olevan tässä suhteessa alakynnessä tärkeimpiin kilpailijoihinsa verrattuna. Normaalilta Full HD, QHD tai 4K-näytöltä katseltaessa 8K-video näyttää erittäin näyttävältä, mutta se ei kuitenkaan laadultaan OLE kovinkaan paljon hyvälaatuista 4K-videota tarkempaa.