Xiaomi Mercedes F1

Kaasu- ja jarruvivut on muotoiltu helpoiksi ja luonnollisen tuntuisiksi käyttää. Suuret 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ja sujuvan kulkemisen myös epätasaisilla kulkureiteillä. EVX Ace 2 -sähköpotkulauta xiaomi mercedes f1 pian varastoon! Skuutin takavalo on selkeä ja riittävän kirkas erottuakseen liikenteessä. Näin on voitu taata selkeä valaistus, joka ei kuitenkaan sokaise vastaan tulevia jalankulkijoita, pyöräilijöitä tai muita liikkujia. Tehokkaan milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 45 kilometrin matkalle yhdellä latauksella.

Xiaomi Mi PRO2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition sähköpotkulauta

Näin skuutti pysähtyy tehokkaasti, mutta turvallisesti. Laturia mukana pitäen sähköskootteria voi ladata kun sitä ei käytä, joten se on aina käyttövalmiina. Helposti hallittava ja nopeasti xiaomi mercedes f1 otettava skuutti on turvallinen käyttää. Sillä voidaan seurata esimerkiksi skuutin virrankulutusta, nopeutta, lämpötilaa ja monia muita tietoja. Käyttäjän paino (fysiikka) vaikuttaa sähköpotkulaudan nopeuteen ja toimintasäteeseen.

xiaomi mercedes f1

Edullisempia vaihtoehtoja

Tuotenumero Brändi Xiaomi Valm. Näin on voitu taata selkeä valaistus, joka ei kuitenkaan sokaise vastaan tulevia jalankulkijoita, pyöräilijöitä tai muita liikkujia. Kevyen 14,2 kg painon takia sitä on helppo kuljettaa mukana kauppaankin, jolloin sitä ei tarvitse jättää parkkiin ulos. Juuri saapuneita. Yritysten OmaElisa. Oikean käden peukalolla käytettävällä nopeussäätimellä sähköpotkulauta ampaisee helposti liikkeelle.

procore18v 8.0 ah

Xiaomi Mi PRO2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition sähköpotkulauta – EVX Store

SolarXon venepaneeli W muovipohjalla. Taitettavan rakenteen ansiosta skuutti kulkee helposti mukana vaikkapa auton takaluukussa. Käyttäjäystävälliseen suunnitteluun kuuluvat myös erittäin kirkas led-ajovalo ja selkeät akun varauksen ilmaisevat merkkivalot. Sähköpotkulaudan huolto ja hoito Likaa hylkivä pinta tekee Xiaomi Mi Electric Scooter Xiaomi mercedes f1 2 mallista helpon puhdistaa. Kirkas 1,1 W kirkas LED-ajovalo näyttää tietä jopa 6 m päähän sähköpotkulaudasta. Muut yrityspalvelut. Elisa Kirja.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Skuutti kykenee jopa 25 kilometrin tuntivauhtiin, mikä tekee matkaamisesta miellyttävän nopeaa. Tuotetta suositellaan säilytettäväksi huoneenlämmössä. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Välttämättömät cookies mahdollistavat sivuston perustoiminnot, ja näin ollen ne ovat välttämättömiä sivuston toiminnallisuuden kannalta. Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Lisäksi materiaali on ruostumatonta.