Xiaomi Mi 09

Puhelimen yläpäädyssä on yksi mikrofoni sekä infrapunalähetin, kun taasen alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin sekä kaksi kaiutinritilää, joista toisen takaa löytyy kaiutin ja toisen takaa yksi mikrofoni. Yleisesti huippupuhelimet ovat jo nykypäivänä IPsertifikaatin mukaisesti vedenkestäviä, mutta syystä tai toisesta Xiaomilla ei OLE ollut intressiä kyseistä ominaisuutta toteuttaa uutuuspuhelimeensa. Ominaisuus on idealtaan mielenkiintoinen xiaomi mi 09 onkin hienoa, että sormenjälkilukijalle on keksitty myös muunlainen käyttötarkoitus. Nyt kun tuijotan tuossa nimenomaan tuota xiaomi mi 09 niin kyllä se taitaa olla niin ettei sinne ikoneita ilmesty. This site uses XenWord. Hämäräkuvauksessa Xiaomi Mi 9 ei valitettavasti pääse suuremmin vakuuttamaan ja jälki on toisinaan jopa huonompaa kuin vanhemmalla Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimella.

Xiaomi Mi 9 -Android-puhelin Dual-SIM 128 Gt, musta

Verrokeiksi valittiin xiaomi mi 09 puhelimet kuin suorituskykytesteissä. Taisin hätiköidä. Zoomatessa käytetään siis Samsungin 12 megapikselin sensoria, joka ei kykene yleisellä tasolla yhtä vaikuttaviin kuviin kuin pääkamera, mutta kuvat ovat silti varsin hyviä. Näyttöön Xiaomi on integroinut sormenjälkilukijan, joka sijaitsee näytön alareunassa. Grafiikkasuorittimen virkaa on hoitamassa Adreno Aivan parasta luokkaa viimeistelyssä eivät tarjonneet myöskään laitteen painikkeet, joiden tuntuma jäi ainakin messudemoissa etäiseksi.

xiaomi mi 09

Muropaketin uusimmat

Laajakulmakamera avartaa kuva-alaa kiitettävästi, sillä se vastaa kinokoon 17 millimetrin objektiivia. Uutta on lähinnä laajakulmakameran aktivointipainike kuvausnäkymän oikeassa alanurkassa sekä kaunistusefektien kuvake oikeassa ylänurkassa. Langaton lataus 20 watin teholla täyttää akun 1,5 tunnissa valmistajan mukaan , mutta se vaatii Xiaomin oman laturin. Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. Huomionarvoisena seikkana tallennustilan luku- ja kirjoitusnopeutta mittaavaan Androbench 5 —testin tulokset on ajettu mukautetuilla, paremmin tosielämän käyttöä vastaavilla asetuksilla 1 thread, Mt file size, kt buffer size , joita on käyttänyt mm.

samsung kodinkone huolto

Xiaomi Mi 9 – tiedot ja hinta |

Lisäuskoa tuo vielä HDRlaajasävytuki. Xiaomi Mi 9 on siis yleistuntumaltaan premium-luokkaa, mutta myös muutama hieman erikoinen ratkaisu löytyy. Uutta on lähinnä laajakulmakameran aktivointipainike kuvausnäkymän oikeassa alanurkassa sekä kaunistusefektien kuvake oikeassa ylänurkassa. Siis tyyliin ensivaikutelma Sampsalta tyyliin: ”Onpa tylsä, mutta pysyy hyvin kädessä”, tai ”Hankala pitää suussa taskulamppuna jarruremonttia tehdessä”. Toivoisin valmistajien ennemmin tekevän luurista sen xiaomi mi 09 tässä tapauksessa xiaomi mi 09 mm paksumman, ja käyttävän sen lisätilan hyödyksi, esimerkiksi akkukapasiteetin kasvattamiseen. Puhelimen lasipinnat ovat luonnollisesti erittäin liukkaat ja liukkautta vielä lisää kiillotettu alumiinikehys. Ja ikävästi täysi latausnopeus kummallakin pikalataustavalla 20 ja 27 wattia vaatii lisävarusteena hankittavan latauslaitteen.

Tekniikan Maailma

Valitettavasti ainakaan toistaiseksi pikavalikon muokkaaminen omanlaiseksi ei OLE mahdollista, minkä takia ominaisuus jäi myös testikäytössä vähälle käytölle. Xiaomi toimittaa uutuuspuhelimensa ulkoisesti hieman poikkeavassa myyntipakkauksessa. Suorituskykytestien perusteella Xiaomi Mi 9 voittaa kilpailijansa lähes kaikissa testeissä, joka on enimmäkseen vain Snapdragon -järjestelmäpiirin ansiota. Pitäs varmaan lyödä sakkoja puhelinvalmistajille jotka eivät tarjoa käyttöjärjestelmäpäivityksiä vähintään kahta vuotta. Heikommassa valossa kamera jatkaa samaa kohtalaisen hyvää suorittamistaan. Ulkoisesti Mi 9:n muodoissa on jonkin verran sukunäköä edeltäjämallin kanssa, mutta muotoilu on nyt aiempaa sulavampaa ja hienostuneempaa. Puhelimen etupuolella näyttöä suojaamassa on tuorein Gorilla Glass 6 -lasipinta.