Xiaomi Mi 10 Camera Test

Windows Xiaomi. Videokuvausta Xiaomi mi 10 camera test Mi 10 Lite 5G -puhelimella voidaan kuvata korkeintaan 4K 30 fps -tasoisena pääkameralla, kun taasen ultralaajakulmakameran tarkkuus on rajoitettu Full HD 30 fps -tasolle. Xiaomi Mi 11 purettiin — osoittautui keskivaikeaksi korjattavaksi Erittäin korkean resoluution kenno. Suomessa 5G-verkot pohjautuvat tällä hetkellä ntaajuusalueeseen, mutta tulevaisuudessa 5G-verkko voi kuitenkin vaatia enemmän taajuusalueita. Ultralaajakulma osoittautui tosin varsin päteväksi maisemakuvia ottaessa, mutta makron dynaaminen alue tuntui sen sijaan jäävän turhan heikoksi. Android ssä on lisäksi pimeätila, digitaaliset hyvinvoinnin työkalut sekä älykkäät vastaustoiminnot, joita voi hyödyntää myös MIUI ssa.

Arvostelussa Xiaomi Mi 10T Pro

On xiaomi mi 10 camera test hyvä huomata, että suorituskykytestien pisteytykset eivät kerro koko totuutta puhelimen toimivuudesta normaalissa arkikäytössä. Toisaalta Hz virkistystaajuus parantaa käyttökokemusta ja paranee ajan myötä, kun yhä useampi peli ryhtyy tukemaan sitä. Onneksi lasipinnat ovat kuitenkin päällystetty likaa hylkivällä pinnoitteella, jonka ansiosta lika lähtee helposti vain pyyhkimällä pois. Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa kiinni sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Etukamera tukee lisäksi hidastusvideokuvausta, näyttösalamaa sekä HDR-kuvausta. Todennäköisesti puhelin tulee saamaan ainakin yhden suuremman Android-versiopäivityksen sekä MIUI- ja tietoturvapäivityksiä tasaisin väliajoin. Esimerkiksi 5G-verkkotuki ja nopeammat näytöt ovat viime aikoina ajaneet kasvavaa virrankulutusta huippuluokan älypuhelimissa mutta Mi 10 Pron 4 milliampeeritunnin akku kesti testissämme hyvin.

xiaomi mi 10 camera test

Miksi tilaisit Telialta?

Kyseessä on häikäilemätön tapa päästä meidän parhaiden puhelinten listalle, ja korkeaa resoluutiota on priorisoitu tekoälyparannusten ja isompien kennojen kustannuksella. Näin Mi 10 Pro tarjoaa erilliset kameransa 0,6x-, 1x-, 2x- ja 3,76x-zoom-tasoille. Lisäksi Pro-mallissa pääkamerassa on 8-elementtinen linssi, kun Mi Note ssä linssi on 7-elementtinen. Snapdragon G -järjestelmäpiiri on valmistettu 7 nanometrin tekniikalla ja kyseessä on kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Xiaomi on toteuttanut Mi 10 Lite 5G:n rakenteen pitkälti tutuilla keskihintaluokan opeilla, eli puhelin koostuu muovikehyksestä sekä lasipinnoista. Lasinen takakuori heijastaa valoa nykymuodin mukaisesti. Näytön alareunaan on piilotettuna integroitu sormenjälkilukija.

valtuutettu kia huolto

You’re Temporarily Blocked

Lisäksi valikosta löytyy painike kameran asetuksiin, josta löytyy lukuisia muita asetuksia. You are using an out of date browser. Xiaomi Mi 11 purettiin — osoittautui keskivaikeaksi korjattavaksi Nyt Mi 10 Pro tuntuu varsin turhaan olevan tässä suhteessa alakynnessä tärkeimpiin kilpailijoihinsa verrattuna. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Mi Note n pääkameralla kuvat ovat korkealaatuisia laajasti eri olosuhteissa — paljaalla silmällä tavallisesti tarkasteltuna erot 1 euron huippupuhelimiinkin ovat olemattomia.

Testissä Xiaomi Mi 10 Pro: Erittäin kova haastaja 5G-huippupuhelinten kisaan – Teknavi

Värit ovat useimmiten luonnolliset ja yksityiskohtia on valtava määrä. Olemme kuitenkin nähneet heikompiakin viritelmiä, jopa tätä mallia kalliimmissa puhelimissa. Elisan 5G-verkoissa Hämeenlinnassa puhelimella päästiin useasti yli Mbps latausnopeuksiin, mutta kovin tarkkaan 5G-toimivuudesta on vaikea sanoa, sillä testit olivat vain yksittäisiä. Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Takakameroita on peräti viisi. Kokonaan uusina kuvaustiloina on puolestaan Clone, joka ottaa joko kaksi kuvaa tai videota samasta kohtauksesta ja yhdistää ne yhdeksi videoksi.