Xiaomi Mi 10 Hintaseuranta

Katso hintavertailu Hinta. Vaikka toteutus on ohut ja kevyt, niin puhelin on silti varsin jämäkkä. Lisää aiheesta: Kritiikit. Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa sammutettu sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. MIUI 12 -käyttöliittymän suurin heikkous on kuitenkin se, että Xiaomin laittanut omiin sovelluksiinsa mainoksia, jotka häiritsevät hieman käyttökokemusta. Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimen akun latausnopeus xiaomi mi 10 hintaseuranta toimitettavalla 33 watin pikalaturilla.

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G:n mitat ovat ,53 x 75,73 x 6,81 millimetriä, joten kyseessä xiaomi mi 10 hintaseuranta kooltaan varsin perinteikäs älypuhelin. Xiaomi antaa lisäksi mahdollisuuden etukamerareiän piilottamiseksi. Kyseessä on selvästi tehokkaampi ja päivitetympi versio viime vuonna hyvin yleiseksi nousseesta Snapdragon G -järjestelmäpiiristä ja nyt Snapdragon G tarjoaa jo huippuluokan suorituskykyä. Suorituskykytesteissä puhelimet laitetaan äärirajoille, mutta päivittäisessä käytössä vastaavia tilanteita tuskin kovin paljon Object Linking and Embedding. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Xiaomi Mi 10T Lite.

xiaomi mi 10 hintaseuranta

3 Kommenttia

Xiaomi rakastaa edullisissa puhelimissa turhia kameroita ja yksi niistä on myös Redmi Note 10 5G:sta löytyvä 2 megapikselin tasoinen makrokamera. Tämän testin jälkeen akkua oli kulunut 10 prosenttia, eli akunvaraus oli 90 prosenttia. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Suuren ja tarkan näytön kautta on miellyttävää katsoa videoita sekä kuluttaa muuta sisältöä, kuten pelata. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Mediamyynti Mobiili.

se ios 14

Xiaomi Mi 10T 5G 8/GB älypuhelin, hinta €

Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön xiaomi mi 10 hintaseuranta sammutettu sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Xiaomi Mi 11 Lite 5G tarjoaa tuoreimman Bluetooth 5. Erikoisesti Xiaomi oli tällä kertaa mahdollistanut akun lataamisen, vaikka se on yleisesti turvallisuussyistä estetty monissa älypuhelimissa. Lue kokemuksia Moi Mobiilista.

You’re Temporarily Blocked

Vielä Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimen kohdalla Xiaomi luotti näytönalaiseen sormenjälkilukijaan, mutta valitettavasti nyt Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimessa on kylkeen sijoitettu lukija. Vaikka kyseessä on AMOLED-paneeli, niin valitettavasti sormenjälkilukijaa ei Object Linking and Embedding tällä kertaa integroituna näyttöön, vaan se löytyy laitteen kyljestä. Ero noiden välillä on kuitenkin vaihdellut suuresti, eikä siitä mitään tarkkaa johtopäätöstä näin vähillä testeillä voi vetää. Hyvä näyttö, kamera ja tuo ei käytännössä hidastele tai töki missään tilanteissa. Näillä luvuilla puhelin myös onnistuu yltämään ohi Motorolan perusmallista.