Xiaomi Mi 10 Max

Varaosan kunto säilyy näin tarvittaessa palautuskelpoisena. Tilauksen arvo alle 50 euroa. Näytöllä on vuoden takuu, nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta alempana esiteltyä video-ohjetta. Xiaomi Mi Max 3 Näyttö määrä. Varmista kuitenkin että näyttö on puhelimeesi sopiva ennen kuin liimaat sen paikoilleen.

redmi 10 pro

En tarvitse työkalusarjaa Oletko löytänyt sen halvemmalla? Korjaa itse tai postita meille. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Kaikki näyttömme on testattu emolevyillä. Panssarilasi on suojakoteloystävällinen. Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää.

xiaomi mi 10 max

Kauppojen tarjoukset

Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Tuotteillamme on 60 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Xiaomi Mi Max 3 Näyttö määrä. Nopea ja edullinen huolto! Tilauksen arvo alle 50 euroa. Jos näytön kosketuksessa tai kuvassa on ongelmaa, niin kokeile kytkeä näytön liittimet uudelleen. Pannssarilasi asennetaan näyttöön jo ennen toimitusta.

trademax sohvapöytä

Xiaomi Mi Max 3 suojakotelot ja suojalaukut

Näytöllä on vuoden takuu, nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta asennusohjeita. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. Sillä on 2 vuoden takuu. Xiaomi Mi Max 3 Latausliitin. Näitä ostettiin myös.

| Xiaomi Mi 10 vs. Xiaomi Mi 10 Pro

Näytön vaihto käy helposti ja vaivattomasti ilman erityistä osaamistaitoa mukana tulevilla työkaluilla. Varaosan kunto säilyy näin tarvittaessa palautuskelpoisena. MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli 19 vuoden ajan. Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Korjaa itse tai postita meille. Valmis, helposti asennettavaksi koottu näyttömoduuli.