Xiaomi Mi 10 Pro S

Erot puhelinten välillä ovat kameroissa: megapikselin pääkamera on Mi ssä sama mutta siinä sen rinnalla on vain 13 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Tarjoukset Outlet. Takakuoren ulkonäköä hallitsee kamerajärjestelmä, joka on syystä tai toisesta päätetty toteuttaa niin, että zoomilinssit ja pääkamera on xiaomi mi 10 pro s yhteen kameramoduuliin ja ultralaajakulmalinssi erilleen suoraan sen alapuolelle. Se ei yllä aivan samoihin huippulukemiin, mutta on silti nopeampi kuin monen kilpailijan langallinen lataus. Mielestämme kaikki kamerat voisivat olla mieluummin samassa moduulissa, mutta ratkaisu ei häiritse käytössä. Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Arvostelussa Xiaomi Mi 10 Pro

Korkea virkistystaajuus ei tarkoita korkeaa virrankulutusta tai epätasaista kuvataajuutta. Xiaomi itse nimittää tätä kameraa muotokuvakameraksi, sillä sitä käytetään myös kamerasovelluksen Muotokuva-tilassa. Suosituimmat haut popsockets ideal of sweden samsung otterbox huawei. Mielestämme kaikki kamerat voisivat olla mieluummin samassa moduulissa, mutta ratkaisu ei häiritse käytössä. Kymmeniä kertoja päivässä toistuva toimenpide vaatii siis sen, että painat ensin lukitusnäppäintä, nostat puhelimen kasvojesi tasolle ja pyyhkäiset näyttöä ylös.

xiaomi mi 10 pro s

Xiaomin onnistunein puhelin

Myös Flip Cover suojaa puhelinta joka suunnasta. Copyright © Suojakalvotukku. Tämäkin laite on esitelty Yhteisössä, lue ja kysy lisää Lue esittely. Outside of TechRadar he works in film as a screenwriter, Director and producer. Jälkimmäisessä värityksessä rungon väri taittaa hieman ruusukultaan.

sonoff mini r2 wifi

Too Many Requests

Älypuhelimet Tuotejulkistukset. Tuolloin kamera jakaa pikselit neljän pikselin ryppäisiin, jotka ovat selvästi normaaleja pikseleitä suurempia. Vyölaukku puhelimelle on käytännöllisen kaverin valinta. Kaiken lisäksi valmistajan omien esiasennettujen sovellusten poistaminen onnistuu vain kehitysasetuksista, joten suurin osa käyttäjistä päätynee vain tunkemaan kaikki sovellukset ylimääräiseen kansioon. Vaikka latausteho on vain 5 wattia, se riittää hyvin täyttämään esimerkiksi langattomien nappikuulokkeiden akun. Puhelimella pystyy kuvaamaan 30 fps:n 8K-videoita sekä joko 30 tai 60 fps:n 4K- ja Full HD -videoita.

Arvostelussa Xiaomi Mi 10 Pro | TechRadar

Nämä ovat kuitenkin kevyitä kompromisseja siihen nähden, kuinka laadukkaan äänen kaiuttimet tarjoavat. Yleisesti ottaen Xiaomi Mi 10 Pro on hyvä puhelin, jonka suurin ongelma on korkea hintalappu. Emme tiedä, johtuuko tämä jostain kamerasovelluksen bugista, mutta toivottavasti asia korjaantuu ohjelmistopäivityksellä. Teknavin tiimissä myös tuttuun tapaan juontaja Joanna Kuvaja ja testikuljettaja Risto Virtanen sekä edelliseltä kaudelta tuttu uusi autotoimittajamme Anniina Pohjonen. Xiaomi Mi 10 voi myös suojata spesifimpiin tarkoituksiin, kuten vedenkestävällä kännykkäpussilla tai lenkkipoluille sopivalla käsivarsikotelolla. Vasen kylki on jätetty täysin tyhjäksi ja oikealla sijaitsee sekä virtapainike että äänenvoimakkuudensäätö. Kamerasovelluksen käyttöliittymässä tarjolla on pikavalinnat zoom-tasoille 2x ja 5x, joiden jälkeen zoomaamista voi erikseen jatkaa 50x-tasolle digitaalisesti.