Xiaomi Mi 10 T 5

Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Pääkameran lisäksi puhelimesta löytyy 13 megapikselin laajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera, joiden avulla kuvaus on mutkatonta kaikissa tilanteissa. Näyttöreunukset eivät OLE markkinoiden pienimmät, mutta kuitenkin kokonaisuutena kohtuullisen kokoiset. MIUI ssa Xiaomi muun muassa tarjoaa Applen tavoin erilliset ilmoituskeskus- ja ohjauskeskusnäkymät, jotka tulevat esiin näytön eri puoliskojen yläreunasta alas pyyhkäisemällä. Mi 10T Pron laatutuntuma on ehdotonta premium-luokkaa. Vinkit Appsit. Xiaomi xiaomi mi 10 t 5 OLE antanut Mi 10T Prolle erillistä päivityslupausta, joten Android-versiopäivitysten tulevaisuus on osittain avoinna.

Xiaomi Mi 10T -Android-puhelin, 128 Gt, musta

Käteen Mi 10T Pro istuu erinomaisesti: takalasipinta on mukavasti pyöristetty kaartumaan kohti reunoja. Rekisteröidy tästä ». Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Xiaomi Mi 10T Pro. Jos akku kuitenkin uhkaa hyytyä, lataan laitteen nopeasti sen sisältämän MMT -tekniikan sekä uskomattoman 33W pikalatauksen ansiosta. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Kirkkaus yltää nitiin.

xiaomi mi 10 t 5

108MP AI-kamera optisella kuvanvakaajalla sekä ultralaajakulma ja makrolinssit

Vie kuvaaminen äärirajoille Xiaomi jatkaa rajojen koettelua tarjoamalla Mi 10T:n huikealla kolmoiskameralla. Mi 10T Pron etukamera on sijoitettu näytön vasemman yläkulman reikään. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Miellyttävä Hz näyttö AdaptiveSync-teknologialla Korkea virkistystaajuus ei tarkoita korkeaa virrankulutusta tai epätasaista kuvataajuutta. Puhelimessa on tietysti myös 5G-valmius, ja kookas mAh:n akku 33W pikalatauksella pitää huolen, että puhelimessasi on aina virtaa.

sony xav 1500 android auto

Xiaomi Mi 10T Pro 5G | Telia

Mi 10T Pron ennakkotilaajat saavat kaupan päälle suositushinnaltaan euron arvoisen Xiaomin Mi Essential -sähköpotkulaudan. Näin keräämme tuotearvosteluja. Seuraa Mobiili. Sisuksissa Mi 10T Prossa on Qualcommin huippuluokan Snapdragon -järjestelmäpiiri, joka edelleen lukeutuu Android-puhelinten terävimpään kärkeen. Jopa asteen ultralaajakulmakamera, 2 senttimetrin läheisyyteen tarkentava macrokamera, ammattimaiset luovat tilat sekä 8K videokuvaus ovat kaikki mitä tarvitset huippulaadukkaiden kuvien ja videoiden ikuistamiseen. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Älypuhelimet Arvostelut.

Xiaomi julkisti alle euron 5G-älypuhelimen Mi 10T Liten |

Mi 10T Pron etukamera on sijoitettu näytön vasemman yläkulman reikään. Markus Lehtiniitty Julkaistu 7. Kamera-alue kohoaa selvästi Mi 10T Pron muusta takapinnasta, ja päähuomio siinä kiinnittyy ennen kaikkea suurikokoisimpaan pääkameraan. Mi 10T Pro Xiaomi. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta.