Xiaomi Mi 10 Verkkokauppa

Isokokoinen ja värikylläinen 6,67 tuuman ja hertsin virkistystaajuutta hyödyntävä näyttö toistaa valokuvat, videot, pelit ja appsit tarkasti. Tuttu tuntuma – Tämä näytönsuoja on valmistettu oikeasta lasista, joten se vastaa kosketustuntumaltaan puhelimen omaa näyttölasia. Lisää ostoskoriin. Siirrä toivelistalle. Näitä haetaan nyt:. Xiaomi mi 10 elektroninen kauppa kaikki Xiaomi jalosteet. Tehokas akku ja pikalataus Älypuhelimen virtalähteenä toimii milliampeeritunnin tehokas akku, josta riittää virtaa runsaaseen käyttöön.

Error 429 Too Many Requests

Laite tukee useita 5G-verkkoja taaten, että puhelimesi on yhteensopiva nopeimmat tekniikan kanssa: missä ikinä oletkin. Puhelimet Puhelimet Android Tuote Äärimmäisen sulava näyttö On koittanut aika, jolloin kuvasi ovat yhtä eloisia ja värikkäitä kuin elämäsi! Valitse Väri:. Siirrä toivelistalle.

xiaomi mi 10 verkkokauppa

Tuote-esittelyjärjestelmä

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kirjoita tähän arvostelusi. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Voit olla varma, että Mi 10T tarjoaa aina parhaan käyttökokemuksen, akunkäytön optimoiden. Palvelumme ja etumme. Siirrä toivelistalle. Toivelista luotu.

makita työkalusarja 225

Too Many Requests

Siirrä toivelistalle. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Kysy tuotteesta. Tuttu tuntuma – Tämä näytönsuoja on valmistettu oikeasta lasista, joten se vastaa kosketustuntumaltaan puhelimen omaa näyttölasia. Näytä kaikki Xiaomi jalosteet.

Xiaomin verkkokauppa Techinnissa

Oma tili Kirjaudu sisään. Näin keräämme tuotearvosteluja. Reading mode 3. Muut tarvikkeet matkapuhelimiin. Kirjoita tähän arvostelusi. Xiaomin AdaptiveSync-teknologia mukauttaa kuvataajuuden sisältöön, jolloin puhelimella voi esimerkiksi katsella elokuvia 50 hertsin tai pelata jopa hertsin kuvataajuudella.