Xiaomi Mi 10pro 5g

Onko se hyväksyttävää? Katso myös. Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Mi 10 Pro tukee 5G-verkkoja nykyisin käytössä olevana, vielä ohjauksessa 4G:hen tukeutuvana Non-Standalone NSA -versiona kuin myös tulevana itsenäisenä Standalone-versiona. Mi 10 Pron erinomaiset zoom-kuvauskyvyt siis puuttuvat. Puhelimessa riittää puhtia kahden täyden, perusaktiivisen käyttöpäivän läpäisemiseen. Mi 10 Pron valkoisen väriversion takapinta heijastelee siihen osua valoa tyylikkäästi pinkkinä tai punaisena.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G Dual Sim 8GB RAM 256GB

Xiaomi Mi 10 Pro 5G — suorituskykyinen puhelin vaativiin tarpeisiin. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. OnePlus Samsung. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Mi 10 Pro ei myöskään tue integroitua eSIMiä. OnePlus 8 Pro, joka on puhelimen kovin kilpailija.

xiaomi mi 10pro 5g

Tuotetiedot

Xiaomin Mi 10 Pro on huippuluokan puhelin tehokkaaseen työskentelyyn ja vaativiin tarpeisiin. Viimeksi katsomasi tuotteet. Yritysten OmaElisa. Kuvanlaatu 4K-videoissa vaikuttaa kuitenkin myös ihan hyvältä. IP-luokitellun pölyn- ja vedenkestävyyden puute on omalla tavallaan jopa hämmästyttävää, sillä sen lisääminen puhelimeen olisi nostanut kokonaisuutta vielä huomattavasti vahvemmaksi. SquareTrade Lisäturva. Xiaomi Mi 10 Pro, puhelin osastosta Puhelimet nyt edullisimmin kaupasta Elisan verkkokauppa hintaan euroa.

tokmanni naisten pyjama

Too Many Requests

Pienenä puutteena on se, että Muotokuva-tila kamerasovelluksessa ei OLE käytettävissä muuten kuin tällä erillisellä kameralla — ei siis 1x-tasolla pääkamerallakaan. Kaareva näyttö ei Mi 10 Prossa aiheuttanut yhtä usein virhekosketuksia kuin aiemmin OnePlus 8 Prossa, jossa tämä muodostui jo ongelmaksi. Työntekijän OmaElisa. Mi 10 Pro on varustettu salamannopealla 5G-teknologialla ja tukee 5G-multilinkin avulla useita yhteyksiä samanaikaisesti 2. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet xiaomi mi 10pro 5g. Mukana toimitetaan peräti 65 watin tehoon yltävä laturi, joka sopii esimerkiksi läppäreidenkin lataamiseen.

Arvostelussa Xiaomi Mi 10 Pro: Erittäin kova haastaja 5G-huippupuhelinten kisaan |

Jos haluat niin yksityisesti selata ku voit nii käytä Tor-selainta. Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Ihmisiähän on hieman mietityttänyt sekin, onko esim. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kaiken kaikkiaan akun lataus käy erittäin nopeasti, ja tässä suhteessa Mi 10 Pro on parhaita ellei jopa paras älypuhelin toistaiseksi Suomen markkinoilla.