Xiaomi Mi 10t Aliexpress

Vinkit Sovellukset. Seuraa Mobiili. Hidastusvideota on mahdollista kuvata myös etukameralla p-resoluutiolla FPS:n nopeudella. Suosittelemmekin tarkastelemaan, missä asioissa eri mallit ovat hyviä ja huonoja, ja tekemään päätöksen sen perusteella. Kolmen päivän ylitystä puhelimella ei kuitenkaan kokeiltu kertaakaan.

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Oikeassa laidassa olevaan virtapainikkeeseen on sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin, jonka lisäksi oikeassa sivussa on äänenvoimakkuuden säädin. Kokonaisuudessaan yökuvaustila onnistuu parantamaan kameran suorituskykyä hämärässä selvästi säilyttäen yleisilmeen samalla melko luonnollisena. Rection PhD. Jackson on Karvisen sen kissan faija. Liittynyt

xiaomi mi 10t aliexpress

Sinut on väliaikaisesti estetty

Koti Kritiikit Puhelimet. Onneksi paketissa tulee silikoni kuori jolla pärjää aluksi ihan hyvin Jollain videolla näin Xiaomin oman carbon kuoren joka täytyy jostain saada tähän hankittua. Näytössä käytetty Corningin Gorilla Glass 5 ansaitsee kuitenkin ehdottomasti kehut, sillä kyseessä on tunnetun valmistajan suojalasi ja lisäksi muun muassa Samsungin käyttämää Gorilla Glass 3:a tuoreempi malli. Liittynyt 1. Nyt testipenkkiin on saapunut kiinalaisen Xiaomin jo maaliskuun lopulla julkaisema Mi 10 Lite 5G.

tehokas vesipumppu 12v

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G –

Xiaomin edullinen Redmi 10 -älypuhelin tulossa myös Euroopan markkinoille — tässä paljastuneet hintatiedot Keskihintaluokkaisten älypuhelinten kovassa kilpailussa näytön ehdottomaksi miinukseksi on kuitenkin laskettava 60 hertsiä korkeampien virkistystaajuuksien puute. Diizzel sanoi. Noooo katellaan sano Kekkonen. Nyt V2. Tietoa LTE-yhteyksien nopeuksista ei valitettavasti artikkelin kirjoitushetkellä ollut saatavilla.

| Artikkeli | testasi: Xiaomi 10T Lite ja Xiaomi 10T Pro

Eikä hinnan puolesta harmita niin pahasti sitten kun kolahtaa jotain rikki. Videot näyttävät pääosin hyviltä, ja käytimme itse asiassa Mi 10T Prota kuvatessamme osan TechRadar YouTube -kanavalle julkaistuista videoista. Hugh G. You should upgrade or use an alternative browser. FlyingAntero sanoi. JavaScript is disabled.