Xiaomi Mi 10t Pro Max

Tilauksesta maksettu summa xiaomi mi 10t pro max alkuperäiselle maksutavalle tai Klarna lasku hyvitetään päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu. Puhelimet, tabletit ja tietokoneet on aina luokiteltu omaan luokkaansa ja jos palautuksessa laite merkittävästi eroaa luokastaan, kuten vaikka näyttö on rikki tai siinä on halkeama, jota ei alun perin ollut, tuotetta ei voi palauttaa. Mikäli meihin ei olla yhteydessä ja tilaus palautetaan väärään osoitteeseen, tässä tapauksessa pidätämme oikeuden oikeuden Postikulujen 10 euroa perimiseen siitä, että tuote lähetetään myyjän toimesta oikeaan paikkaan. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Et saa käyttää toisen tunnuksia ilman kyseisen tilinomistajan lupaa. Blogi – lue tästä!

Muvit For Change Näytön Suoja Xiaomi Mi 10T/10T Pro 5G

Ostamalla Klarna AB:n kautta, hyväksyt Klarnan xiaomi mi 10t pro max. Mikäli tuotetta ei OLE varastossa, on sen toimitusaika ilmoitettu tuotteen kohdalla erikseen. Kaikilla käytetyillä Xiaomi Mi 10T Pro puhelimilla aina 12kk takuu ja 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus Kaikilla Xiaomi Mi 10T Pro puhelimilla on myös aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeusjoten jos et Object Linking and Embedding jostain syystä täysin tyytyväinen puhelimeesi, voit aina palauttaa sen meille ja saat rahasi takaisin. Paytrailin yhteystiedot:. Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu aina valmiina auttamaan! Hinta otetaan huomioon asiakkaalle palautettavassa summassa. Joidenkin laitteiden osalta voidaan vaatia erilaisia tunnuksia, kuten Apple ID tai Googlen Gmail tunnus.

xiaomi mi 10t pro max

Tuotekuvaus Muvit for change Näytön Suoja Xiaomi Mi 10T/10T Pro 5G

Kaikki käytetyt Xiaomi Mi 10T Pro puhelimet ovat siis täysin toimivia ja niitä löytyy neljässä erilaisessa kuntoluokituksessa, joita ovat 1 kohtalainen, 2 hyvä, 3 erinomainen ja 4 kuin uusi. Voit tarvittaessa varmistaa sen asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu halpis. Jos viallinen tuote vaihdetaan vastaavanlaiseen tuotteeseen, takuu ei ala uudestaan, vaan korvattavan tuotteen takuu jatkuu loppuun asti. Kaupassamme on käytössä SSL-suojaus, joka suojaa selaimen yhteyden kauppaamme. Vastuunrajoitus Halpis Group Oy ei vastaa mistään välillisistä kustannuksista jotka ovat esimerkiksi jonkin vahingon seurausta tai voittojen menetyksiä. Etenkin laitteissa olevat naarmut, joita ei tule normaalista käytöstä, kun laitteeseen tutustutaan. Hygienia- ja intiimituotteilla ei OLE palautusoikeutta, koska tuote ei Object Linking and Embedding palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

videodivari turku

Muvit for change Näytön Suoja Xiaomi Mi 10T/10T Pro 5G Kirkas| Techinn

Copyright © Halpis. Kuntoluokitus koskee vain käytetyssä Xiaomi Mi 10T Pro puhelimessa olevia kosmeettisia jälkiä, eli kaikki käytetyt Xiaomi Mi 10T Pro puhelimet xiaomi mi 10t pro max toiminnoiltaan täysin uudenveroisessa kunnossa, kuntoluokituksesta riippumatta. Tuotteen arvonalentuminen määritellään aina tapauskohtaisesti sillä perusteella, mikä laitteen sen hetkinen myyntihinta olisi. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen tai siinä esiintyvien epäselvyyksien tutkimiseen. Suodata tuotteita. Haluamme tehdä tähän muutosta ja tuoda vähän käytetyt ja tehdashuolletut Xiaomi Mi 10T Pro puhelimet kaikkien saatavilla. Postikulut ovat aina vähintään 20 euroa.

Xiaomi Mi 10 Pro vs Xiaomi Mi 10T Pro – Puhelinvertailu

Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin myymälässä. Digitaalisessa muodossa olevat tuotteet Osa tuotteistamme saattaa olla digitaalisessa muodossa, kuten repertoaarit ja pelit. Kadonnutta lahjakorttia ei korvata, joten pidä sähköposti ja lahjakortti tallessa. Jos lähetys viivästyy merkittävästi aiheutuneiden viivästysten johdosta, voit olla yhteydessä Itella Posti Oyj:hin tai Matkahuoltoon. Jos tuote tilataan pikapakettina, se käsitellään silti normaalisti, eikä sitä siirretä pakkauksessa muiden edelle. Muutamilla malleilla takuu on 24kk.