Xiaomi Mi 11 Lite Review

Mi 11 Litessä on myös havaittavissa kalliimmasta sisaruksesta tuttua hieman liian aggressiivista virranhallintaa, minkä seurauksena esimerkiksi WhatsApp-viestit saattavat tulla perille vasta isompana ryppäänä yksittäisten ilmoitusten sijaan. Paksuutta on vain 6,81 millimetriä, jolla Mi 11 Lite 5G onkin toistaiseksi maailman ohuin 5G-älypuhelin. Varmaa on kuitenkin se, että jos laite kastuu, niin takuu ei kata siitä aiheutuneita vikoja. Kuten Kokkonen ehti jo yllä toteamaan, niin Liten xiaomi mi 11 lite review on oikea. Siitä huolimatta edes jonkinlaisen sertifikaatin löytyminen on ehdottomasti parempi kuin täysi suojausluokituksen puute.

Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Painomitat ,5 x 75,7 x 6,8 mm. Näytä tarjous. Luonnollisesti modeemissa on tuki myös 2G- 3G- ja 4G-tekniikoille. Xiaomi Mi 11 Lite tukee SD-korttia. Kyseessä on myös seuraaja viime vuonna Suomessakin myyntiin saapuneelle Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimelle, joka pärjäsi SuomiMobiilin testeissä hyvin. Näyttö Mi 11 Lite 5G:ssä lunastaa odotukset. Yleisesti akun lataus estetään turvallisuussyistä.

xiaomi mi 11 lite review

Kuvaus Xiaomi Mi 11 Lite NE

Kuulokkeet Ei. Myös Mi 10T Pron tulos todettiin uusintatestin jälkeen oikeaksi. Näytön ja ulkomittojen suhde on euron hintaluokassa erinomainen 85,3 prosenttia. Artikkelin mukaan joillain arvostelijoilla on kuitenkin ollut TCL:n ”Diamond” -asettelulla olevia näyttöjä. Valitettavasti Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimelle ei OLE luvattu mitään päivityksiä, sillä Xiaomi ei anna erikseen päivityslupauksia millekään puhelimistaan.

pehmusteet eurolavalle

Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G – loistava puhelin kevyellä ja ohuella rakenteella – SuomiMobiili

Nyt luet. Barometri Ei. Puhelimen sisällä pyörivä MIUI 12 -käyttöliittymä puolestaan jakanee edelleen mielipiteitä. Eero Salminen. Hidastusvideotilassa tuettuna on lyhyt pätkä p-resoluution videota FPS:n nopeudella. Ääniprosessori Integroitu.

Xiaomi Mi 11 Lite Katsaus: tekniset tiedot, käyttäjien mielipiteet, valokuvat

Xiaomi on luonnollisesti varustellut puhelimen myös NFC-tuella, joten Mi 11 Lite 5G:tä voidaan käyttää esimerkiksi kaupan kassalla lähimaksamiseen. Puhelimen 6,tuumainen AMOLED-näyttö yltää 90 hertsin virkistystaajuuteen ja laitteen takaa löytyy kolmoiskamerajärjestelmä 64 megapikselin pääkameralla. Monet valmistajat lupaavat jopa kolme tai neljä vuotta Android-versiopäivityksiä, mutta Xiaomi Mi 11 Lite 5G:lle on luvattu vain yksi Android-versiopäivitys. Age of Computers sanoi. Juha Kokkonen.