Xiaomi Mi 11 Ne

Laitteen painomitat ovat ,53 x 75,72 x 6,81 ja painoa on vain grammaa, joten puhelin on ohut ja kevyt. Android Apple. Mi 11 Lite 5G:n saatavuus on kärsinyt sen järjestelmäpiirin tuotantokapasiteetin puutteesta. Lähetä uutisvinkki. Muista minut.

Xiaomi 11 Lite NE 5G , Salmiakki

Rakenteessa käytetään hyödyksi muovia ja lasia, mutta vedenkestävyyttä ei löydy. Lasin pitäisi olla gorillalasia, joten kovasti ihmettelemme miksi näin. Dec Vianselvitys ja häiriötiedotteet. Merkitse Sopimaton. OnePlus Samsung. Mitoiltaan uutuus on käytännössä identtinen Mi 11 Lite 5G:n kanssa, ja edelleen markkinoiden ohuimpia 5G-älypuhelimia.

xiaomi mi 11 ne

Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Feb Asiakaspalvelu ja tuki. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat myös infrapunalähetin, NFC sekä stereokaiuttimet. MobilePay MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Lähetä uutisvinkki.

sony cyber shot dsc w35

Xiaomi 11 Lite 5G NE – Elisa – Elektroninen kauppa

Näytön värisyvyys on bittinen ja se tukee DCI-P3 väriavaruutta. Apr Xiaomi Vuotokuva paljastaa Xiaomi 12S -puhelimen — takaosassa esillä Leica-brändin rakentaminen Xiaomi ilmoitti tällä viikolla yhteistyöstä kameravalmistaja Leican kanssa ja yhteistyö käynnistyy heinäkuussa julkaistavan lippulaivatason älypuhelimen Xiaomi 11 Lite 5G NE. Käyttäjänimi tai sähköposti. Kiehtoudu kipakan Qualcomm Snapdragon G 5G-mobiilialustan tehoista, jotka ovat pakattu tähän ohueen puhelimeen.

Xiaomi 11 Lite NE 5G , Salmiakki | DNA

Tarjolla erittäin laaja valikoima toimitustapoja eri tarpeisiin edullisesti, alk. Ostin lisäksi myös suojakotelon. Xiaomi 11 Lite 5G NE. Löytyi jo yli kymmenen vuotta sitten Nokia-puhelimista. Valittu väri: Mustikka. Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!