Xiaomi Mi 11 Vs S21+

Toisin kuin Xiaomi Mi 11, siinä xiaomi mi 11 vs s21+ OLE lasista taustaa, siinä on muovinen takaosa ja alumiinirunko, mutta sen näyttö on suojattu Gorilla Glass Victus -laitteella ja puhelin on vesitiivis IPsertifikaatilla. Näissä puhelimissa voi olla paljon kalliimpia ultra-sisaruksia ostajalle, joka haluaa käyttää vuoria käteistä seuraavaan puhelimeensa, mutta tässä ei OLE mitään virtaa tai suorituskykyä. Xiaomi Mi 11 voittaa laitteistovertailun. Tämä on enimmäkseen makukysymys, vaikka henkilökohtaisesti pidän parempana Xiaomi Mi stä sen kaarevan näytön ja korkeamman näytön ja rungon suhteen. Samsungin Galaxy S ssä ei Object Linking and Embedding lainkaan laturia, ja se tukee vain 25 W: n latausta.

Samsung Galaxy S21 vs Xiaomi Mi 11: Snapdragon 888 vastakkain

Valitettavasti Mi 11 ei OLE vieläkään saatavana maailmanmarkkinoilla, emme voi kertoa sen maailmanlaajuista hintaa vasta 8. Hitto, se voi nähdä asioita, joita silmämme eivät voi. Web -kirjoittaminen Laajenna lapsivalikko Laajentaa. Meidän on vaikea suositella näin kalliita puhelimia brittiläisille ostajille, jos heillä ei Object Linking and Embedding 5G: tä tässä vaiheessa. Mi n avulla saat lasisen puhelimen edessä ja takana. Verkkotoimisto Palvelut Laajenna lapsivalikko Laajentaa. Pienentymisen edut käsitellään tämän vertailun suunnitteluosassa.

xiaomi mi 11 vs s21+

Xiaomi Mi 11 Ultra 12/512Gb vs Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB: Kameravertailu.

Hae: hakumenettely. Ja sillä on epätavallinen salainen ase: telemacro-kamera. Se on erittäin korkean resoluution x pikselin näyttö ja näyttää silti terävältä suuresta näyttöalueesta huolimatta. Tiedämme jo, että Galaxy S21 on yksi parhaista puhelimista ympärillämme, vaikka se on minimaalinen päivitys ja se on menettänyt ominaisuudet, joista nautimme S ssä. Saimme vihdoin markkinoille viimeisimmän lippusarjan Xiaomilta ja Samsungilta. Samsung Galaxy S21 on paljon pienempi puhelin, täydellinen, jos olet kyllästynyt taskuista pullistuviin älypuhelimiin.

xiaomi 9 antutu

XIAOMI MI 11 VS SAMSUNG GALAXY S MITÄ SINUN PITÄISI OSTAA? – Radio TIMES – TEKNOLOGIAOPPAAT

Galaxy S21 on 12,6 mm lyhyempi ja 3,4 mm kapeampi kuin Xiaomi Mi Kun käytät Samsung Galaxy S tä, sinusta tuntuu aina, että sormenpäilläsi on joukko hyödyllisiä vaihtoehtoja, joiden avulla voit olla luovempi kuvien ottamisessa. Xiaomi Mi xiaomi mi 11 vs s21+ on etu todellisessa käytössä, koska sen lataaminen on todellakin erittäin nopeaa. Näiden puhelimien viralliset hinnat ovat melko samanlaisia. Molemmat perustuvat Android een, jossa on muokattavat käyttöliittymät. Sitä käytetään enimmäkseen luontokuvaukseen. Siinä on loistava kaareva lasin takapuoli ja ylellinen kaareva lasin etuosa, jossa Samsung käyttää muovia Galaxy S n takana säästääkseen rahaa.

Vertaa Xiaomi Mi 11 Pro 8/Gb vs Samsung Galaxy S21 Ultra 16/GB

Tämä on kaikki kooltaan. Näiden puhelimien viralliset hinnat ovat melko samanlaisia. Xiaomi Mi n suuri näyttö on loistava kangas peleille ja suoratoistettaville videoille, ja käytetty tekniikka on todella melko upea hinta. Mutta sitten se siirtyy tämän kameran näkymään tuottamaan yksityiskohtaisempia kuvia kuin tavallinen 12 megapikselin kamera. Xiaomi Mi