Xiaomi Mi 8 Miui 13

Vapaa keskustelu aiheesta kuin aiheesta. Xiaomi esitteli tänään Kiinan kotimarkkinoilleen suunnatussa julkistustilaisuudessa Xiaomi 12 -sarjan uusien huippupuhelintensa sekä muiden laiteuutuuksien ohella myös Android-ohjelmistonsa uuden version MIUI n. Muista minut. Xiaomin mukaan se on keskittynyt MIUI ssa erityisesti käyttökokemuksen ja suorituskyvyn optimointiin neljällä kokonaisuudella:. Nämä tiedot, vaikka niitä ei Object Linking and Embedding vahvistettu, pätevät myös Redmi Note 8 Prolle. Polkupyöräketju Juorut ja keskustelu Xiaomin tulevista laitteista Mitä mielessä liikkuu?

MIUI 13: Xiaomi Mi 9, Redmi Note 8 ja muut matkapuhelimet, joita ei päivitetä

Xiaomi on paljastanut, mitkä mobiililaitteet saavat MIUI 13 -päivityksen ensimmäisessä aallossa vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä tarkoittaa, että se voisi toimia hiljaa MIUI 13 -muokkauskerroksen alla, mutta meidän on odotettava yrityksen päätöstä. Parhaiksi arvioidut riippumattomat kasinoohjelmistojen journalistit. Juuri nyt on hullua tuoda treffejä. MIUI 13 on saatavilla ja tarjoaa useita suorituskyvyn parannuksia edeltäjäänsä verrattuna. Android Apple. Älypuhelimet Pillerit.

xiaomi mi 8 miui 13

Keitä me olemme

MIUI 13 löytyy suoraan uusista Redmi Note 11 -puhelimista ja julkaistaan päivityksenä ensimmäisille laitteille globaalisti vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana eli maaliskuun loppuun mennessä. Ilmoitus paljastaa, että 13 Xiaomi-laitetta on toisessa erässä. MIUI 13 tarjoaa lisäksi sivupalkki-toiminnon, joten päivityksen jälkeen puhelimen reunasta pyyhkäisemällä saadaan auki sovelluksien pikavalikko. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Näin paljon sen odotetaan maksavan.

ryzen 7 3600x

MIUI 13 – Napsauta tätä

MIUI 13 -päivitys saapuu myöhemmin Xiaomi on myös esitellyt uuden järjestelmäfontin nimeltä MiSans. Tilaa Mobiili. Tärkein » MIUI Julkaistaanko odotettu Nothing Phone 1 -puhelin Pääset käyttämään uusia ominaisuuksia, uusia malleja ja suurinta osaa muutoksista. Xiaomi työskentelee aktiivisesti kehittäjien kanssa optimoidakseen sovelluksia MIUI lle, ja yli sovellusta on jo päivitetty.

Xiaomi paljasti, mille laitteille MIUI 13 -päivitys on luvassa ensimmäisenä –

Vapaa keskustelu aiheesta kuin aiheesta. Kommentoi Peruuta vastaus. Windows Xiaomi. Sovellusten pitäisi avautua nopeammin, ja järjestelmän välistä pudottamien ruutujen määrän pitäisi olla vähentynyt lähes 90 prosentilla. Yhtiö paljasti uudet widgetit julkaisutapahtuman aikana, mutta tulemme varmasti kuulemaan niistä lisää lähipäivinä.