Xiaomi Mi 8 Miui

Mukana itse puhelimen lisäksi pikaopas, 18 W Quick Charge 3. Onko siinä sinun Mi 8:ssa mikä firmware sisässä? Kirjoittanut Eero Salminen. Kun Xiaomi on täällä ihan uusi tulokas. Testissä Xiaomi Mi 8 2.

Xiaomi Mi 8 SE: tämä on Xiaomi Mi 8:n premium-versio

This site uses XenWord. Testijakson aikana Xiaomi Mi 8 -puhelinta käytettiin pääasiassa ilman minkäänlaista suojakuorta tai näytönsuojaa. Puhelimesta saa mukavan ja rennon otteen, eikä sitä tarvitse puristella käytön helpottamiseksi. Puhelimen oikea kylki. Lasisesta takakuoresta huolimatta langaton lataus ei Object Linking and Embedding Mi 8:n normaaliversiossa tuettuna. Tai xiaomi mi 8 miui muistan ainakin asiasta lukeneeni. Sovelluksen toiseen reunaan on sijoitettu tärkeimmät ominaisuudet, kuten salama, HDR-tilan valitsin sekä kameran AI-tila.

xiaomi mi 8 miui

MIUI 12: n muutokset ja uutiskatsaukset Xiaomi Mi 8: ssa

AMOLED-näytöissä erillistä taustavaloa ei tarvita, sillä itse pikseli valaisee itsensä, minkä ansiosta näyttöpaneeleista ja näin ollen myös puhelimista saadaan ohuempia. Takaisinpäin liikutaan näytön reunasta tapahtuvalla sivuttaispyyhkäisyllä ja moniajovalikkoon päästään, kun näytön alhaalta pyyhkäistään ylös ja liike pysäytetään näytön keskivaiheille. Kuvaparien välillä voi huomata eroja kuvien tarkkuudessa ja yksityiskohdissa. Testijaksolla huomattiin useaan kertaan, että sovellusten ilmoitukset tulevat huomattavasti jälkijunassa verrattuna esimerkiksi PC:lle tuleviin ilmoituksiin samoista ohjelmista. Mahtavaa suomi hinnoittelua jälleen mikä tekee samalla näistä Xiaomeista paljon vähemmän houkuttelevampia perus suomalaiselle puhelin ostajalla. Se kuinka paljon näitä arvostaa on sitten jokaisella omanarvoinen. Allekirjoittaneella on jostain kuutosesta, vai seiskasta asti ollut MIUI ja koskaan ei Object Linking and Embedding oletuksena kadonneet lukitusnäytön ilmoitukset, nyt 10 ja edelleen oletuksena siellä.

weber 310

Testissä Xiaomi Mi 8 –

Mi 8 suositushinta on ,90 euroa. Testijakson lopussa en huomannut puhelimen takalasissa yhtään naarmua, eikä myöskään näyttölasiin ilmestynyt huomattavia naarmuja. Testikappaleemme ei kyseisiä ilmoituksia esittänyt missään vaiheessa testijaksoa, joten vaikuttaisi että uutisoinnit saattavat koskea vain Aasian markkinoille tarkoitettuja versioita MIUI-käyttöjärjestelmästä. Xiaomi mi 8 miui toteutus on täysin vastaava kuin Mi Mix 2S:llä. Xiaomi Mi 8 -puhelimen myyntipakkaus ja sen sisältö. Suomessa puhelimen 64 gigatavun versio maksaa euroa ja gigatavun versio euroa.

MIUI n päivitys alkaa saapua Xiaomi Mi 8: een ITIGIC

Kyseinen valikko tulee esille painettaessa luonnollisesti äänenvoimakkuuspainiketta. Mi 8 alapäädyn liitinasettelu ei OLE muutoksia kokenut ja sieltä löytyy ainoastaan Universal Serial Bus Type-C -mallinen latausliitäntä. Puhelimen alareuna. Jos en väärin muista niin joitain halvempia malleja Xiaomilta on ollut täällä myynnissä, mutta tällä hetkellä ei näytä hirveämmin olevan. Valikossa on myös pikavalinnat äänetön- ja älä häiritse -tiloille. Joten Xiaomi Mi 8 Basicissa olisi kaksi RAM-vaihtoehtoa, mieluiten 4 Gt tai 6 Gt, kun taas sisäisessä tallennustilassa se olisi rajoitettu 64 Gt: iin ja väreissä se olisi harmaa, sininen, punainen ja kulta. Puhelimen yläreuna.