Xiaomi Mi 9 Miui 13

Siellä on esimerkiksi uusi pikakuvake, jonka avulla käyttäjät voivat siirtyä koko näytön ja ikkunatilan välillä. Xiaomin mukaan se on keskittynyt MIUI ssa erityisesti käyttökokemuksen ja suorituskyvyn optimointiin neljällä kokonaisuudella:. Markus Lehtiniitty Julkaistu Xiaomi Mi 9T Pro ja Mi A3 tulevat myyntiin myös Suomessa — tehokkaan huippupuhelimen hinta paljastui kohtuulliseksi Polkupyöräketju Huhut ja keskustelu Xiaomin tulevista laitteista Mitä mielessä liikkuu? Pika-arviossa Honor X7 ja Honor X8: Uusia vaihtoehtoja edullisiksi älypuhelimiksi suurilla näytöillä.

MIUI 13: Xiaomi Mi 9, Redmi Note 8 ja muut matkapuhelimet, joita ei päivitetä

Xiaomi esitteli tänään Kiinan kotimarkkinoilleen suunnatussa julkistustilaisuudessa Xiaomi 12 -sarjan uusien huippupuhelintensa sekä muiden laiteuutuuksien ohella myös Android-ohjelmistonsa uuden version MIUI n. Globaalisti MIUI n päivitykset muille laitteille alkavat vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Share on Facebook Share on Twitter. Markus Lehtiniitty Julkaistu Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Tilaa Mobiili. Edellinen Mikä on ja miten vikasietotila otetaan käyttöön Huaweissa.

xiaomi mi 9 miui 13

MIUI 13 -päivityssuunnitelma

DEV-koontiversiot eivät Object Linking and Embedding vakaita eivätkä todennäköisesti sovellu tavalliseen päivittäiseen käyttöön. Xiaomin mukaan tämä mahdollistaa useampien pikkuikkunoiden avaamisen ja paremman moniajon tuettujen sovellusten osalta, joita on jo yli 3 kappaletta. Follow Us. Mediamyynti Mobiili. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Joka vuosi Xiaomi esittelee uusia kuntorannekkeita puettavien tuotteiden valikoimaansa, ja tänään yritys on julkaissut kauan odotetun fitness-seurannan. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivustoni tähän selaimeen seuraavan kerran, kun kommentoin.

puhelin lämpömittari

MIUI Uusia Ominaisuuksia, Yhteensopivat Laitteet, Aikataulu Ja Paljon Muuta | TechBriefly FI

Xiaomi esitteli tänään Kiinan kotimarkkinoilleen suunnatussa julkistustilaisuudessa Xiaomi 12 -sarjan uusien huippupuhelintensa sekä muiden laiteuutuuksien ohella myös Android-ohjelmistonsa uuden version MIUI n. Honor Nokia. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? OnePlus Samsung. Ilmoita minulle uusista kommenteista sähköpostitse. Ja äskettäin vuotanut kuva hänen vähittäismyyntilaatikostaan.

Xiaomi-puhelimet, jotka voidaan päivittää MIUI ksi | Kaikki Android

Rekisteröidy tästä ». MIUI n ensimmäisenä päivityksenä saavat laitteet. Nämä luettelot oletetaan, että virallinen käyttöönotto. Tags: aikataulu laitteet MIUI muuta ominaisuuksia paljon uusia yhteensopivat. Tämä kumppanuus on nyt toteutunut, kuten molemmat yhtiöt ovat ilmoittaneet.