Xiaomi Mi 9 T Ram

Kirjoittanut Eero Salminen. Hämärässä Xiaomin toteutus vastaa monen muun kilpailijan toteutusta ja tietyn tason jälkeen telekamera kytkeytyy pois käytöstä ja zoomaus toteutetaan digitaalisesti pääkameran otoksesta rajaamalla. Keskeiset säädöt, kuten valkotasapaino, tarkennus, suljinaika ja ISO-arvo kuitenkin löytyvät manuaalitilan kautta. Puhelimen oikea reuna. Tuotteen laatu.

Xiaomi Mi 9T Pro 6GB/64GB 6.4´´ Dual SIM Smartphone

Värilämpötilaa on mahdollista vaihtaa kolmen oletusvalinnan välillä oletus, lämmin, viileä tai manuaalisesti väriympyrästä käyttäjän tottumuksien mukaan. Testijakson aikana MIUI 10 -käyttöliittymän kanssa ei tullut vastaan ongelmia, vaan kaikki toimi niin kuin kuuluukin. RAW-kuvausmahdollisuutta ei tässäkään kameraohjelmistossa OLE tarjolla. Onkohan käytössä erilaisia algoritmeja prosessointitehosta johtuen SD vs SD? Se, että ”mutku muutkin on tyhmiä” on kaikista huonoin selitys miinuksille ko.

xiaomi mi 9 t ram

Tuoreimmat uutiset

Otimme Mi 9T ja 9T Pro:lla muutamat vertailukuvat pääkameralla normaalissa 12 megapikselin kuvakoolla. Xiaomi Mi 9T on pääasiassa erittäin hyvä älypuhelin keskihintaluokassa ja sen ominaisuudet riittävät varmasti monille kuluttajille. Timo 2. Videota voi tallentaa myös ultralaajakulmakameralla max. Yksi kuva samasta tilanteessa päivällä ja hämärässä ajaisi asian jo vallan mainiosti, jos vaan aikataulu antaa periksi. Hämärässä telekamera ei juurikaan pääse vakuuttamaan, sillä sensori ei Object Linking and Embedding tarpeeksi kyvykäs ottamaan tarpeeksi laadukkaita otoksia hämärässä. Xiaomi Mi 9T -puhelimessa on Android 9.

power bank 10000mah solar

Arvostelussa Xiaomi Mi 9T – Tyylikäs puhelin hyvillä ominaisuuksilla – SuomiMobiili

Myös täyden tarkkuuden 48 megapikselin kuvien ottaminen on mahdollista. Nyt se puhelin näyttää periaatteessa normaalilta mustalta takakuoren osalta. Päivittelen artikkelia tuon Mi 9T Pro:n osalta jossain vaiheessa, mutta mitään erikoisempaa kameravertailua en tässä vaiheessa viitsi luvata. Positiivisena puolena kohinaa kuvissa ei pahemmin Object Linking and Embedding näkyvissä, joka saattaisi selittää myös yksityiskohtien pehmenemistä. Lisäksi puhelin varoittaa, jos kameraa koitetaan väkisin painaa alas xiaomi mi 9 t ram sitä nostetaan liian usein ylös. Laitoimme puhelimen pakastimeen ja katsoimme, kuinka paljon 60 minuutin oleskelu asteessa kulutti akkua. Kolmas kameroista on 8 megapikselin telekamera, joka mahdollistaa 2x optisen zoomauksen.

Testissä Xiaomi Mi 9T ja Mi 9T Pro –

Grafiikkasuorittimen toimia hoitaa Adreno GPU. Mi 9T on saatavilla kahtena eri tallennustilaversiona ja edullisimmassa euron versiossa on 6 gigatavun keskusmuisti ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tällä kertaa Xiaomi on päättänyt säästää myös Universal Serial Bus-C-liittimen ohella perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, mikä on erittäin miellyttävä suuntaus. Vuotokuva paljastaa Xiaomi 12S -puhelimen — takaosassa esillä Leica-brändin rakentaminen. Kuvat saa avattua alkuperäiseen kokoonsa klikkaamalla suurennettua kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja avaamalla kuva sen jälkeen uuteen välilehteen.