Xiaomi Mi 9t Pro Mah

Haasta tehoa vaativat pelit tekoälyä hyödyntävällä Snapdragon -mobiiliprosessorilla. Grafiittinen jäähdytys. Xiaomin päivitetty Game Turbo -tila tuo kosketusnäytön reagointiin entistä herkempää tarkkuutta. Elektroninen kauppa ja OmaElisat palvelevat normaalisti. Toimisto Tuotteen laatu. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en.

Xiaomi Mi 9T Pro 6GB/64GB 6.4´´ Dual SIM Smartphone

Mekanismia on testattu yli kertaa ja kamera piilottaa itse itsensä, mikäli turva-anturit huomaavat puhelimen tippuvan maahan. Suorituskykyinen Snapdragon -suoritin pyörittää ohjelmia ja pitää järjestelmän käynnissä sulavasti. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Koska kyseessä on lippulaivamalli, on puhelimen akkukin samaa luokkaa. Xiaomi Mi 9T Pro — tehoa ja potkua erinomaisessa hinta-laatu-suhteessa. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

xiaomi mi 9t pro mah

Tuotekuvaus Xiaomi Mi 9T Pro 6GB/128GB 6.4´´ Dual SIM Smartphone

Lisää ostoskoriin. Muut yrityspalvelut. Kätevällä pikalatauksella saa puolen tunnin lataamisella puhelimeen jälleen jopa 58 prosentin varauksen. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Elisa Kirja.

sony rx 100 ii

Xiaomi Mi 9T Pro 6GB/64GB ´´ Dual SIM Smartphone Punainen| Techinn

Kirjaudu sisään. Tekoälyä hyödyntävä kamerajärjestelmä. Bluetooth 5. Kahdeksanytiminen Qualcomin lippulaiva prosessori, kahdeksankerroksinen grafiittinen puhelimen jäähdytys, täysin reunaton näyttö ja moottorisoitu selfiekamera on koettava tosielämässä. Lakon vuoksi Yritysasiakas- ja Vikapalvelumme toimivat normaalia suppeammin.

Xiaomi Mi 9T Pro:n tekniset tiedot –

Tuotteen laatu. Löydä todellinen valokuvauspotentiaalisi. Kahdeksanytiminen Qualcomin lippulaiva prosessori, kahdeksankerroksinen grafiittinen puhelimen jäähdytys, täysin reunaton näyttö ja moottorisoitu selfiekamera on koettava tosielämässä. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Vaikka puhelin on vain 8,8 millimetriä ohut, mahtuu siihen silti suuri mAh akku. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.