Xiaomi Mi A2 Lite

Apukamerassa ei Object Linking and Embedding sen kummempia höysteitä, kuten laajakulmalinssiä tai optista zoomia mahdollistavaa linssiä, vaan sitä käytetään paremman boke-efektin tuottamisessa. Jos kuitenkaan puhelimen tarjoama sisäinen xiaomi mi a2 lite ei tunnu riittävän, niin Xiaomi Mi A2 Lite -puhelimeen on mahdollista asettaa milloin vain muistikortti, joka voi olla jopa gigatavun suuruinen. Myöskin pelaaminen onnistuu puhelimella, vaikka joitakin hidasteluja on mahdollista havaita. Kädessä puhelinta pidettäessä tuntuma on hyvä, vaikka ehkä hieman paksu, mikä johtuu suuresta akusta. Vaikka NFC ei Object Linking and Embedding normaalisti edullisten puhelinten vakiovaruste, kannattaa se muistaa, mikäli Mi A2 Liten hankintaa harkitsee.

Xiaomi Mi A2 Lite näytön korjaus

Toki suojakuorelle ei Mi A2 Liten kohdalla OLE kovasti tarvetta, sillä kyseessä on muovista ja alumiinista rakentuva puhelin, minkä ansiosta suojakuoren käyttö ei ainakaan allekirjoittaneen mielestä Object Linking and Embedding tarpeellista. Xiaomi mi a2 lite Salminen. Lisäksi näytön yksi heikkouksista on luettavuus auringonvalossa, jossa testijakson jälkeen jäi toivomisen varaa. Mitään suuria yllätyksiä ei Xiaomi Mi A2 Liten myyntipakkauksesta siis löydy, vaan mukana on kaikki käytön aloitukseen tarvittava. Honor Nokia.

xiaomi mi a2 lite

Tuotekuvaus Contact Xiaomi Mi A2 Lite Extreme 2.5D Tempered Glass 9H

Kokonaisuutena kyseessä on kyllä todella loistava älypuhelin Suomen markkinoilla. Suomessa Xiaomi Mi A2 Lite on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat perinteinen musta, kultainen sekä tyylikkään sininen. Katso lähin liikkeesi kartalta, soita ja varmista varaosien saatavuus ja tuo puhelimesi huoltoon. Android One -ohjelman myötä Mi A2 Liten pitäisi saada käyttöjärjestelmäpäivityksiä kaksi vuotta ja tietoturvapäivityksiä kolme vuotta. Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Verrattuna lukuisiin noin 8 millimetriä paksuihin älypuhelimiin, niin Xiaomi Mi A2 Liten millimetrin paksumman rakenteen huomaa ja tuntee heti laitetta pidettäessä kädessä.

väsyneet silmät

Contact Xiaomi Mi A2 Lite Extreme D Tempered Glass 9H Kirkas| Techinn

Mi A2 Lite Xiaomi. Mobiilimaksamisen yleistyessä NFC:lle on varmasti käyttöä. Toiset tykkäävät ja toiset eivät. Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Puhelimen yläreunassa on mikrofoni sekä Xiaomille tyypillinen infrapunalähetin. Apukamera auttaa boke-efektissä, mutta muuten se on pitkälti kosmeettisena lisänä. Tämänkaltainen ratkaisu on tuttu alemman hintaluokan puhelimista, ja mielestäni mahdollisimman monipuolinen korttitelakka on paras vaihtoehto älypuhelimeen.

Arvostelussa Xiaomi Mi A2 Lite: Vahva vaihtoehto hintaluokassaan |

Valitettavasti Mi A2 Liten manuaalitila tarjoaa varsin heikot säätömahdollisuudet. Android Onen ohella Mi A2 Liten vahvuuksia on suuri 4 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa pitkät käyttöajat. Allekirjoittaneen mielestäni kyseinen ratkaisu ei OLE koskaan hyvä. Jos siis arvostaa hyvää akunkestoa ja hakusessa on edullisempi puhelin, Mi A2 Lite on hyvä vaihtoehto. Suorituskyvyltään Xiaomi Mi A2 Lite ei siis OLE mikään täydellinen, vaikka hintaluokassaan hyvä.