Xiaomi Mi Band 4 Gigantti

Palautetta sivustosta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tue Mar 22 CET Näyttö: Läpikuultava 8-värinen MIP.

Paras edullinen aktiivisuusranneke 2022: pysy kunnossa huokeammin

Hintakehitys Korkein hinta. Liikkuminen ja ulkoilu. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Irroitettava hihna : Kyllä. Toiminnot : Vedenpitävä, Unen seuranta, Herätyskello, Music player. Sat Mar 26 CET

xiaomi mi band 4 gigantti

Parhaat edulliset aktiivisuusrannekkeet lyhyesti

Torin turvallisuusvinkit. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Yleiset ominaisuudet. Mon Mar 14 CET Battery: 45 days.

samsung smart tv 100

Xiaomi Mi Band 6 aktiivisuusranneke – Gigantti

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Polkupyörät Lastenvaunut ja -rattaat Puhelimet Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit Piha ja puutarha. Joonas Pikkarainen on teknologia- ja pelitoimittaja, jolla on erityisen vahvat juuret juuret pelialan raportoinnista useissa eri kotimaisissa medioissa. Sat Mar 19 CET Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Kuntoilu ja fitness. Koti ja sisustus. Aktiivisuusranneke kanssa ranneke, TPU, musta ranteen koko: mm, näyttö 1.

Xiaomi MI SMART BAND 5 AKTIIVISUUSRANNEKE MUSTA akti

Siinä ei Object Linking and Embedding myöskään GPS:ää tai sykemittaria, mikä rajoittaa sen käytännöllisyyttä joillekin. Amazfit Bip onkin erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka kaipaavat edullista ja iloista aktiivisuusranneketta. Wed Mar 09 CET Ainoa merkittävä puute koskee sisäänrakennettua GPS-paikanninta. Se ei tietenkään pysty kilpailemaan Applen todella rikkaan käyttökokemuksen ja erinomaisen suorituskyvyn kanssa, mutta hintaansa nähden se on äärimmäisen kyvykäs aktiivisuusranneke. Lisäksi se kestää noin viikon verran normaalikäytössä, joten sitä ei tarvitse ottaa pois yön ajaksi latautumaan.