Xiaomi Mi Handheld G10

Vastine kalliille Dysonille. Tue Mar 22 CET Helppo tehdä pientä siistimistä ilman johtosotkuja. Mukana tulee monia eri suuttimia, jotka ainakin omaan käyttöön riittää täysin. Imurin kätevä moppaustoiminto huolehtii lattiapintojen moppauksesta imuroinnin ohessa.

Xiaomi Mi Vacuum G10 Johdoton

Takaisin sivun alkuun. Varsi-imurin kehittyneen teknologian ja tehokkaan imutehon ansiosta se kykenee imemään sisuksiinsa jopa 99,97 prosenttia erilaisista pienhiukkasista ja allergeeneista, mukaan lukien kiusalliset pölypunkit. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Imurin värikäs kosketusnäyttö toimii imurin hallintapaneelina. Fri Mar 04 CET

xiaomi mi handheld g10

8 tuotearvostelua

Kolmesta eri tehoasetuksesta käytön normaalisti 2 tehoa jolla akunkesto on hyvä riittää m2 pikasiivoukseen hyvin. Täydellä latauksella akusta riittää tehoa jopa neliömetrin imurointiin. Tämä ladattava imuri ei turhia metelöi, tekee siistiä jälkeä ja on erinomaisen helppo tyhjentää ja pukdistaa. Sat Mar 26 CET Mon Mar 14 CET

r7 4800h vs i5 9300h

XIAOMI MI HANDHELD VACUUM CLEANER G10 | TELIA INMICS-NEBULA OY

Ensisijainen myymälä vaihdettu. VV 35—44v Imurissa on kätevä moppaustoiminto ja vesisäiliö, joten lattiapinnat on helppo puhdistaa imuroinnin yhteydessä. Web: WWW. Varsi-imurin kehittyneen teknologian ja tehokkaan imutehon ansiosta se kykenee imemään sisuksiinsa jopa 99,97 prosenttia erilaisista pienhiukkasista ja allergeeneista, mukaan lukien kiusalliset pölypunkit. Pölysäiliön tyhjennyt helppoa ja nopee.

Xiaomi Luuta Pölynimuri Mi Vacuum Cleaner G10 One Si

Pienkoneet Pölynimurit Varsi-imurit ja rikkaimurit Tuote Käyttötottumus 8kk ajalla oli pienen kaksion imurointi kerran viikossa. Thu Mar 17 CET Postin pakettiautomaatti Arvioitu toimitusaika: Kirjoita oma arvostelu.