Xiaomi Mi Home 2k

Takaisin sivun alkuun. Sun Mar 06 CET Kuvaaminen ja videointi. Kameraa voidaan käyttää sovelluksen kautta täysin itsenäisenä laitteena ja myös erikseen ostettava kotiautomaatio-ohjain osaa hyödyntää kameraa. Sisäiset kovaääniset : Kyllä. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 2K Pro

Kauneus ja terveys. Väri : Valkoinen. Lisää ostoskoriin. With the wide aperture f1. Sat Mar 05 CET

xiaomi mi home 2k

Halvin hinta:

Its telescopic design means the pipe component can be regulated between 1 meter 39 in and 2 meters 79 in right out-of-the box. Samaa sovellusta käyttävät useat eri Xiaomin laitteet robotti-imurista ilmanpudistimeen. Kamera tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun maksimissaan p-tarkkuudella, laajalla ° kulmalla ja H. Apteekki ja hyvinvointi. Back to school. Tue Mar 22 CET Käyttölämpötila : – 50 °C.

michelin latitude sport 3 275/45r20

Xiaomi MI HOME SECURITY CAM 2K PRO VALVONTAKAMER

Sat Mar 12 CET Kamera lähettää halutessa automaattisia ilmoituksia sekä liikkeen että itkuntunnistuksesta. Liiketunnistus toimii loistavasti myös pilkkopimeässä ja tallennus onnistuu erilliselle muistikortille maks. Valokuvaus ja video 2. Mon Mar 21 CET Infra-red wavelength : Nm. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa.

Xiaomi Mi ° Home Security Camera 2K Pro, halvin hinta 52€

Kameroiden lukumäärä : 1. Fri Mar 18 CET Valokuvaus ja video 2. Tehokkaamppan videonpakkauksen ansiosta kuvanlaatu pysyy aikaisempaan standardiin verrattuna lähes muuttumattomana, mutta nauhoitteet yksinkertaisesti vievät merkittävästi vähemmän tilaa. Kamera on yhteensopiva Xiaomin Mi Home -sovelluksen kanssa. Koti ja valaistus Turvallisuus ja automaatio Valvontakamerat Valvontakamerat sisätiloihin Tuote Juhlat ja sesonki.