Xiaomi Mi Mi Band 5

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tilauksen arvo alle 50 euroa. MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli 19 vuoden ajan. Mi Band 5 mittaa lisäksi päivittäistä aktiivisuuttasi, stressitasoasi sekä kulkemasi askeleet. Ranneke on käytössä kaiken pivää ei nukkuessa.

Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusranneke, musta

Oletko löytänyt sen halvemmalla? Posti – Noutotilaus Toimitusaika arkipäivää. Tuotenumero: VAR. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Viimeksi katsomasi tuotteet.

xiaomi mi mi band 5

Sivustomme käyttää evästeitä

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Xiaomi Mi Smart Band 5, aktiivisuusranneke Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Tuotenumero Brändi Xiaomi Valm. Maija Mehiläinen. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

mule sx 4x4 kawasaki

Xiaomi Mi Band 5 Vedenkestävä Aktiivisuusranneke

Benks desinfioivat kosteuspyyhkeet – kpl. Ranneke on käytössä kaiken pivää ei nukkuessa. Laitteesta löytyvät unenseuranta ja voit asettaa siihen herätyksiä. Hyvä ranneke! Toimitusaika ei tiedossa. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Näet tuloksesi puhelimeen asennettavasta Mi Fit -sovelluksesta, jossa kaikki toimintasi näkyy kirjattuna ja analysoituna – sekä iPhone OS että Android laitteilla.

Xiaomi Mi Smart Band 5 aktiivisuusranneke, hinta 29 €

Liikkuminen ja ulkoilu. Takaisin sivun alkuun. YLI 8. Katso kaikki kuvat Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?