Xiaomi Mi Mop 1c

Juuret saapuneita. Helppo käyttöönottaa ja helppokäyttöinen sovellus. Robottipölynimurin tehokas milliampeeritunnin akku xiaomi mi mop 1c jopa neliömetrin siivousurakan. Mi Robot Vacuum Mop kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, maton reunat ja johdot. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lasten leikkipaikat, joissa on paljon pieniä tavaroita. Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, robotti-imuri

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Kiitos palautteestasi! Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Tyyli ja hyvinvointi. Juhani 2.

xiaomi mi mop 1c

Tuotetiedot

Tämän ansiosta se soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen jopa työpäivän aikana. Älykkään pölynimurin voi ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei OLE muiden tiellä. Liikkuminen ja ulkoilu. Ilmainen toimitus. Loistava peli!

volvo v60 tavaratilan suoja

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C Robotti-imuri – EVX Store

Ladataan hintagraafia. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Helppo asettaa rajoja siivoukselle Omalla älypuhelinsovelluksella voidaan määritellä alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop robotti-imuri, hinta €

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Robotti-imuri palaa siivouksen jälkeen automaattisesti lataustelakkaan. Käytettävän veden määrää säädellään elektronisesti. Tyylikäs, kiekon muotoinen ja matala Mi Robot Vacuum Mop on ahkera siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla tai älypuhelimella ohjattuna. Katso valmistajat. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Mi Robot Vacuum Mop osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita.