Xiaomi Mi Note 10 Grey

Älypuhelimet Kritiikit. Redmi Note 10 5G:ssä on kolme takakameraa: 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Syvyyskameran ansiosta sen sijaan muotokuvatilaan saadaan luotua taustat sumentavaa boke-efektiä, joka toimii oivallisesti. Kyljellä painikkeita on xiaomi mi note 10 grey kaksi: virta- ja äänenvoimakkuusnäppäimet. Esimerkiksi alle euron Motorola Moto G50 lähellä puhdasta vakio-Androidia olevalla ohjelmistolla on myös hyvä valinta, eikä unohtaa sovi myöskään Samsung Galaxy A42 5G:täjonka vahvuutena on esimerkiksi AMOLED-näyttö, joka tosin tarkkuudeltaan on vähäisempi. Lanseerausviikon jälkeen hinta nousee euroon, jolla puhelinta on jo astetta vaikeampi suositella.

Xiaomi Redmi Note 10

Tuotejulkistukset Huhut. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Erinomainen sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen. Älypuhelimet Tuotejulkistukset. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Redmi Note 10 5G:ssä on 6,5 tuuman IPS LCD -näyttö, jonka virkistystaajuus yltää 90 hertsiin, kolme takakameraa 48 megapikselin pääkameralla, 2 megapikselin makrokameralla ja 2 megapikselin syvyyskameralla, 8 megapikselin etukamera sekä 5 milliampeeritunnin akku tuella 18 watin pikalatauksella.

xiaomi mi note 10 grey

Halvin hinta:

Kirkkaudessa olisi hieman parantamisen varaa, mutta tarkkuus riittää ja katselukulmat ovat kiitettävän laajat. Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä 2. Virkistystaajuus kertoo, kuinka monta kertaa näyttöpaneeli päivittyy sekunnissa. Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa. Etukamera sijaitsee näytön reiässä, jonka halkaisija on vain 2,96 millimetriä, ja takapinta on reunoiltaan kaartuvaa lasia. GPS hajosi viime syksynä. Käyttäjänimi tai sähköposti.

shopping one piece

Xiaomi Redmi Note 10 5G, Sininen | DNA

Virtapainikkeeseen sisällytetty sormenjälkilukija toimii nopean luotettavasti, kuten useimmat nykypäivän kapasitiiviset lukijat. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Xiaomi Redmi Note 10 5G. Zoom-kuvaaminen on sen sijaan ymmärrettävästi haastavampaa. Kaikki artikkelit Kritiikit.

Xiaomi Redmi Note 10 GB Harmaa, halvin hinta €

Redmi Note 10 -sarjan puhelimet globaaleille markkinoille. Redmi Note 10 Pro sisältää 6,67 tuuman ja kuvasuhteen AMOLED-näytön × pikselin tarkkuudella ja hertsin virkistystaajuudella, stereokaiuttimet, neljä takakameraa sisältäen megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran, 5 megapikselin telemakrokameran sekä 2 megapikselin syvyyskameran, keskiluokan Qualcomm Snapdragon G -järjestelmäpiirin sekä 5 milliampeeritunnin akun, joka tukee 33 watin pikalatausta. Vaikka myyntipakkaukseen sisältyy 22,5 watin laturi, on Redmi Note 10 5G:llä suurin mahdollinen latausteho 18 wattia. Toisinaan esiintyy kuitenkin pientä hidastelua sovelluksia availtaessa, mikä aiheuttaa pienen särön muuten mainioon käyttötuntumaan. Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä.