Xiaomi Mi Note 10 Redmi

Lue 5 tuotearvostelua Lue 5 tuotearvostelua. Tuotetta on hyvin saatavilla Deoksiribonukleiinihappo Nettikaupassa. Mukaansatempaava 90 Hz:n ja 6,5 tuuman AdaptiveSync DotDisplay -näyttö osaa automaattisesti sopeutua esitettävään sisältöön, niin että videoita on mukava katsoa ja pelit pyörivät näytöllä sulavasti. Laiteturvan lisätiedot. Katselukokemus on miellyttävää ja akkua vähän kuluttavaa. Ota mukaan nykyinen puhelimesi ja saat vaihtohyvityksen.

Xiaomi Mi Note 10 6GB/128GB 6.4´´ Dual SIM Smartphone

Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen! Tulet huomaamaan eron tavalliseen 60 Hz:n näyttöön. Ota mukaan nykyinen puhelimesi ja saat vaihtohyvityksen. Lippulaivatasoisella valmistustekniikalla tuotettu prosessori tuo energiatehokasta suorituskykyä Mukaansatempaava 90 Hz virkitystaajuudella varustettu 6,5 tuuman näyttö osaa sopeutua automaattisesti esitettävään sisältöön Suurikokoinen akku ei lopu kesken päivän ja pikalataus tekee puhelimen päivittäisestä käytöstä helppoa Väri: Musta. Kevyt ja tyylikäs Redmi Note 10 5G sisältää Gt tallennustilaa xiaomi mi note 10 redmi on saatavilla kolmessa upeassa eri värissä: tummanharmaana, sinisenä ja hopeana. Makrokameralla taltioit upeat lähikuvat, syvyyskameralla luot ammattimaisia bokeh-taustasumennusefektejä, esimerkiksi muotokuviin.

xiaomi mi note 10 redmi

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Xiaomi Redmi Note 10 5G on valmiina haastamaan pelaamisen sekä tuottavuuden rajat. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Valosensorit puhelimessa aistivat tarkasti ympäristön valoisuuden ja säätävät puhelimen kirkkauden aina tilanteeseen sopivaksi ja niin että näytön katselu on silmillesi mahdollisimman miellyttävää. Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, joka sisältää 48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskennon, joiden avulla saa hyviä valokuvia vaivattomasti.

tokmanni jukolankuja puutarha

Xiaomi Mi Note 10 vs Xiaomi Redmi Note 11 – Puhelinvertailu

Akku on mallia suuri, eikä se lopu helposti kesken päivän. Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys. Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen! Miksi tilaisit Telialta? Lippulaivatasoisella valmistustekniikalla tuotettu prosessori tuo energiatehokasta suorituskykyä Mukaansatempaava 90 Hz virkitystaajuudella varustettu 6,5 tuuman näyttö osaa sopeutua automaattisesti esitettävään sisältöön Suurikokoinen akku ei lopu kesken päivän ja pikalataus tekee puhelimen päivittäisestä käytöstä helppoa Väri: Musta. Aina ilmainen palauttaminen.

Xiaomi Mi Note 10 6GB/GB ´´ Dual SIM Smartphone Vihreä| Techinn

Ilmainen toimitus jopa päivässä. Katselukokemus on aina miellyttävä ja akkua vähän kuluttava. Makrokameralla taltioit vaivatta loisteliaat lähikuvat ja syvyyskameralla luot ammattimaiset bokeh-taustasumennusefektit. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, johon kuuluu 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskenno. Xiaomi Redmi Note 10 5G on haastaa muut 5G-puhelimet.