Xiaomi Mi Quartz

Kirjaudu sisään Tee tunnus. Extended screenshot support thanks Pixel Experience. Lihaliemi sanoi:. Extended Restart. Kaverilla sama puhelin ja sama ongelma. Xiaomi lopettaa tietojen piilokeruun F-Securen kaivelun jälkeen Digitoday Kommentoi Peruuta vastaus.

Paranoid Android julkaisi Android 10 -pohjaisen Quartz -päivityksen

Xiaomia on syytetty jo aikaisemmin käyttäjien tietojen lähettämisestä Kiinaan. Tutkija kertoo puhujaesittelyssään julkaisevansa palvelinlokeja, valmistajan Mi-pilvitunnuksia, sähköposteja ja salasanoja miljoonilta kiinalaispuhelimien käyttäjiltä. JavaScript is disabled. Siirry sivuston hakuun. Uutuusälykellon tekniset tiedot ovat varsin tavalliset.

xiaomi mi quartz

Tuoreimmat uutiskatsaukset

Xiaomi Mi 3. Mutta jos haluat asentaa sen ja testata Android tä matkapuhelimellasi, jätämme sinulle linkit, jotta voit tehdä sen. Elokuussa tietoturvayhtiö F-Secure kertoi Xiaomin RedMi 1S -puhelimen lähettävän Kiinaan laitteen yksilöivän imei-koodin sekä omistajan puhelinnumeron. Jimmsiltä Viimeisin: Härkönen Hetki sitten. Lisää vertailuun.

sb521a dell

Paranoid Android julkaisi Android 10 -pohjaisen Quartz -päivityksen | TechBBS

Etsi vain otsikoista. Maailman kolmanneksi suurimmaksi noussut älypuhelinvalmistaja Xiaomi on jälleen kiperässä tilanteessa. Kaverilla sama puhelin ja sama ongelma. Huhu: Snapdragon 8 Gen 2 tulee parantamaan energiatehokkuuttaan aiempiin sukupolviin verrattuna tänään klo Vastauksia: 0. Hinta: 8.

Voit nyt asentaa Android n OnePlus 7 Pro -puhelimeen tai Xiaomi Mi 9T | Android Help

Ei kun hetkinen Paranoid Android julkaisi Android 10 -pohjaisen Quartz -päivityksen. Kiinalaiset kopioivat Applen ulkoasun Mobiili Tuotteita vertailussa 0 Tuotevertailuun Tyhjennä Toimitustavat Maksutavat. F-Secure testasi: Xiaomi ei puhunut palturia Digitoday Hyvä tietää. Ne on nimetty Paranoid Android Quartziksi, ja tällä hetkellä ne ovat Alpha-vaiheessa, mutta voit nyt asentaa sen laitteellesi.