Xiaomi Mi Redmi 9 A

Takakuoresta on tehty hieman rosoinen, mikä sekä parantaa otetta että tekee laitteesta hintaistaan arvokkaamman oloisen, etenkin violetinsininen Sunset Purple -väri näyttää tietyistä kulmista jopa hiilikuitumaiselta. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Eero Salminen. Laitteella on painoa grammaa, eli mikään kevyt laite ei Object Linking and Embedding kyseessä, mikä selittynee suurella akulla. Korkeaa 4K-tarkkuutta ei tueta, ja niin ikään 60 fps -nopeus jää haaveeksi kaikilla tarkkuuksilla.

Testissä Redmi 9 – yllättävän hyvä 169 euron arvoinen puhelin tarkalla näytöllä ja suurella akulla

Jokin ulkomainen sivusto puhuu FM radiosta, onko? Näin keräämme tuotearvosteluja. Akku kestää helposti kohtuu käytössä neljäkin vuorokautta. Pienenä puutteena on mielestäni 18 watin pikalaturin puuttuminen, sillä nyt paketista löytyy perinteisempi 10 watin laturi, eikä Xiaomin tapaisesti sitä tehokkainta, jota puhelinta tukee. Testien perusteella sormenjälkilukija ajaa asiansa ja toimii moitteettomasti.

xiaomi mi redmi 9 a

Xiaomi-puhelimet DNA:lta

Erittäin positiivinen yllätys on ultralaajakulmakamera, joka on ehdottomasti tämän hintaluokan parhaimmistoa, jopa joidenkin keskihintaisten puhelinten veroinen. Viihde ja elektroniikka. Pyry72 M mies , 17 tai allev 5. Laitteen yläreunassa on mikrofoni sekä infrapunalähetin kun taasen alareunasta löytyy kaiutin, mikrofoni, USB-C-tyypin latausliitin sekä perinteikäs kuulokeliitin. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

milo matto

Xiaomi | Puhelimet | DNA

Hyvä, mutta ei täydellinen. Xiaomi Mi 10T 5G -puhelimessa on vaikuttava kolmoiskamera 8K-videokameralla, upea näyttö hertsin virkistystaajuudella sekä valmius huippunopealle ja viiveettömälle 5G-yhteydelle, joten tästä puhelimesta riittää iloa ja hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Mielestäni MIUI on mukavan monipuolinen sekä tuo hieman lisätarjontaa muiden valmistajien käyttöliittymien rinnalle. Päivitetty Kaikeksi onneksi ääni ei juuret särise korkeillakaan voimakkuuksilla. Hyvää Laadukas muovirakenne ja erottuva muotoilu Roiskevesitiivis nanopinnoite, ei IP-luokitusta Suuri ja tarkka näyttöpaneeli Tarpeeksi suorituskykyä hintaluokassaan Universal Serial Bus-C, kuulokeliitin, muistikorttipaikka, NFC ja infrapunalähetin Suuri akku, joka kestää pitkään Hintaluokassa pääosin hyvät kamerat Android Enterprise Recommended -sertifioitu. Heikommassa valaistuksessa makrokameran xiaomi mi redmi 9 a tulee pääasiassa aina todella huonoja.

Xiaomi Redmi 9 4/64GB puhelin, hinta €

Biolan Eco, pikakompostori. Vastinetta rahoille. Marika 25—34v Makrokameralla ei videoita voi kuvata. Heikommassa valaistuksessa ultralaajakulmakameran käyttämistä ei suuremmin kannata edes suositella. Redmi 9:n oikeaan kylkeen on asetettu virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttitelakka. Xiaomi on myös suojannut esimerkiksi SIM-korttiluukun erillisellä kumitiivisteellä, joka pitää veden ulkopuolella.