Xiaomi Mi Scale 2 App

Myy säästöillä. Erittäin tarkka mangaaniteräsanturi voi havaita hienovaraiset muutokset tarkasti 50 gramman tarkkuudella, ja sinut havaitaan tarkasti joka kerta, kun juot lasillisen vettä, mikä sopii sinulle, joka harjoittelet tai valmistaudut seuraamaan kehoasi. Vaakaan voidaan määritellä jopa 16 eri henkilöä, jotka vaaka myös tunnistaa automaattisesti. Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset. Jaa tämä tuote.

Xiaomi Mi Smart Scale käyttöohje

Tuotteen laatu. Sen tarkkuus on todennäköisesti pois 1 – 2 punta, mutta sitä on helppo käyttää ja kannattaa myydä, sovellus toimii myös sujuvasti. Onko sinulla kysyttävää tuotteesta Xiaomi Mi Smart Scale tai tarvitsetko apua? Erä Luokat: kylpyhuonetuotteetKylpyhuoneesineetKoti ja puutarha, tee itse. Laitteen tehon tietäminen watteina on ehdotonta sopivan tehonmuuntajan valintaa varten.

xiaomi mi scale 2 app

Xiaomi scales with the function of measuring

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 on monipuolinen kehonkoostumusvaaka. Esitä kysymyksesi täällä. Notify Lite for Smartwatches. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Tämä opas kuuluu luokkaan Ei luokiteltu, ja sen on arvioinut 1 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7. T o download and install the application «Mi Fit» for scales on. T o ensure accurate measurements, do not set scales on.

redmi 9t 6gb 64gb

Xiaomi Mi Smart Scale käyttöohje (2 sivut)

Xiaomi Mi vartalon kokoonpanoasteikko 2. Tyylikäs ja matalaprofiilinen ulkoasu Vaaka on kulmista pyöristetty ja muotoilultaan matalaprofiilinen. Onkohan vika siis rannekkeessa vai sovelluksessa? Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Käyttöönotto oli erittäin helppo, itsellä Android 11 ja vaimolla Iphone7. Top89 35—44v 7. Data salataan siirron ajaksi.

Mi Body Composition Scale 2

Luo uusi tili. T o ensure accurate measurements, do not set scales on. Sivu: 1. Jummi 35—44v Xiaomi Mi vartalon kokoonpanoasteikko 2 Xiaomi Mi vartalon kokoonpanoasteikko 2 Nollaa valinta. Rakastan sitä, minulla oli jo se, mutta koska muutin, hävisin sen, siksi ostin sen uudelleen, sovellus on erittäin ystävällinen, voit rekisteröidä useita ihmisiä ja pieniä esineitä, ja mikä parasta, se tallentaa nämä tiedot tällä uudella asteikolla, kun latasin sovelluksen puhelimelleni Iphone ja kirjauduin sisään, siellä minulla oli kaikki mittaukset, jotka tein edellisellä asteikolla! This app does not provide medical advice.