Xiaomi Mi Scooter M365 Pro

Tuote vaikuttaa muuten erinomaiselta, mutta käyttöönotto oli aivan sairaan sekava. MiScoot M mies25—34v Muuten aivan loistava menopeli. En voi millään tavalla suositella ostamista koska asiakaspalvelu on tätä laatua. Toinen hajonneistani oli kuitenkin tämä aiemmin mainittu pro, jolla ehdin ajaa vain vaatimattomat km ennen kuin xiaomi mi scooter m365 pro päivänä kuin salama kirkkaalta taivaalta moottori ja sitä myöten koko etupyörä käytännössä jumittui alamäessä jarrutuksen yhteydessä. Pro 2 on varustettu etu- sivu- ja takaheijastimilla, jotka täyttävät uusimmat eurooppalaiset standardit, sekä parannetuilla etu- ja takavaloilla. Erittäin tyytyväinen toistaiseksi tuotteeseen, hyvin jaksaa painaa.

Error 429 Too Many Requests

Facebook Instagram YouTube. Mara N nainen55—64v Liikut sujuvasti pidemmällekin jopa 45 kilometrin toimintaetäisyyden ansiosta. Noin 30km pääsee sportti-vaihteella. Sovelluksella tehtävän aktivoinnin jälkeen potkulautaa voi käyttää myös ilman sovellusta. Päätät avata moottorin kannen, otat pienen mustan muovihärpäkkeen irti ja heität menemään.

xiaomi mi scooter m365 pro

Tuotteen kuvat ja videot

No siksi, että skootterilla ei voi ajaa, jos rengas on puhki ja uuden vaihtaminen liki mahdotonta. Potkimalla ei lähtenyt liikeelle ennen kuin sammutin virrat ja laitin takaisin. Käy ostamassa punaista Loctiteä ja toivo parasta. Sähköpotkulaudan Loppukäyttäjän Takuuehdot. Summa sumarum: todella hauska peli, mukava kyyti ja kuskaa isompaakin kaveria helposti.

monitor acer r270

Xiaomi M PRO / PRO 2 kaasuvipu – Sähkö

Hiljainen ja tehokas harjaton moottori on asennettu eturenkaan sisään ja se toimii samalla elektronisena lukkiutumattomana ABS-jarruna, jonka käyttö lataa akkua. Ainoa miinus hiukan tyhmä toteuttaminen taitto-mekanismille. Näiden ansiosta lautaa on kevyt kantaa ja kyyti on pehmeää kaikilla alustoilla. Markku Kantoluoto — Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO 2 – Sähkö

Koeajoin eilen. Xiaomi M Pro Loppumatkan toimi moitteetta. Reppu selkään ja matkaan. Hiljainen ja tehokas harjaton moottori on asennettu eturenkaan sisään ja se toimii samalla elektronisena lukkiutumattomana ABS-jarruna, jonka käyttö lataa akkua.