Xiaomi Mi Se 9

Kaiuttimien Joo. Älypuhelimen hinta on erittäin halpa ja tämä hinta on paras tarjous juuret nyt, joten se kannattaa ostaa, ja tämä on hyvä ostos kaikille, jotka ovat tottuneet käyttämään Android 9. Työajat kovassa tilassa tuntia. Puhelin sisältää myös NFC-vastaanottimien, infrapunalähettimen ja tehokkaan Qualcommin Snapdragon -prosessorin. Prosessorin taajuus 2. Puhumisaika 25 tuntia.

Xiaomi Mi 9 SE Global 6/64Gb tekniset tiedot

Huippunopea UFS 2. Videokuvaus voidaan tehdä p 4K -resoluutiolla 30 fps ja p täysteräväpiirto -resoluutioilla fpsp HD -resoluutiolla voidaan videokuvata fps. Prosessorin ydin 8. Prosessitekniikka 10 nm. Laitteesta löytyy 2,3 Gigahertsin kahdeksanydinsuoritin. Grafiikkaprosessorimalli GPU Adreno

xiaomi mi se 9

Navigointivalikko

Xiaomi Mi 9 SE on luotu niille, jotka arvostavat taskukokoista puhelinta. Akun kesto päivää. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Aperture size – The aperture of a camera is the opening through which light travels before it reaches the camera sensor. Huippunopea UFS 2. Muisti 8 Gb.

nokia 8000 4g spotify

Xiaomi Mi 9 SE System to Plan Early Childhood Services – PhoneArena

Voit käyttää sitä kaukosäätimenä, koska siinä on infrapunapuhallin IR. GPU – The graphics processor is important for the smooth operation of the system and especially in games and other applications that may involve complex graphics and animations. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Xiaomi mi se 9 ei pidä ehdottomasti laskea veteen tai viedä suihkuun, koska se ei Object Linking and Embedding vedenpitävä, mikä on tyypillistä tälle segmentille. Xiaomi Mi 9 SE Global painaa g-mittoja ,5 x 70,5 x 7,5mm ja 5. Mitä hyötyä on kamerassa, jossa on neljä kertaa enemmän pikseleitä, verrattuna tavallisiin 12 megapikselin puhelimiin?

Xiaomi Mi 9 SE Global 6/64Gb -määritykset ja -ominaisuudet

Barometri Joo. Paino (fysiikka) g. Bitti 64 bit. The Xiaomi Mi 9 SE specifications include a 5. Näytön tarkkuus on x pikseliä, kuva on kirkas ja selkeä. TDP 5 W. Erottelukyky 20 MP.