Xiaomi Mi Smart Band

Näitä lajeja ovat yoga, soutu, naruhyppy, juokseminen, polkupyöräily, uiminen ja monet muut. Ranneke on varustettu ympäri vuorokauden toimivalla sykesensorilla, jotta saat kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi. Testissä Xiaomi Mi Smart Band 6 — loistava aktiivisuusranneke. Mi Smart Band 5 toimii henkilökohtaisena assistenttinasi suoraan ranteessa: se ilmoittaa saapuvat puhelut, lähettää viestejä ja xiaomi mi smart band päivän tehtävistä. Kommentoi Peruuta vastaus. Kokonaisuudessaan Xiaomi on onnistunut Mi Smart Band 6 -laitteen rakenteen kanssa, sillä se ei tuota suurempia pettymyksiä tai valituksen aiheita.

Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusranneke, musta

Uskomaton akun kesto. Se tukee jopa eri 11 urheilutilaa, mukaan lukien yoga! Takaisin sivun alkuun. Tuoreimmat uutiset Onko Apple tuomassa iPhone 14 Pro -puhelimiin vihdoin toivotun ominaisuuden? Aktiivisuusranneke seuraa yleisesti liikettä ja monia muita asioita. Mi Fit xiaomi mi smart band kerää yhteen kaikki tiedot, mitä Mi Smart Band 6 -aktiivisuusranneke kerää ja sen kautta on yksinkertaisesti helppo seurata omaa terveyttä sekä kehitystä.

xiaomi mi smart band

Ominaisuudet

Mi Smart Band 6 -aktiivisuusranneketta ladataan mukana toimitettavalla magneettisella laturilla, joka helpottaa käyttöä suuresti. Näitä lajeja ovat yoga, soutu, naruhyppy, juoksu, polkupyöräily, uinti ja monet muut. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Virransäästötilassa aktiivisuusranneke voi toimia jopa 19 päivää yhdellä latauksella. Erilliset ja tarkemmat tiedot tietyistä alueista saadaan näkyviin painamalla tarkemmat tiedot esiin, jolloin nähdään muun muassa kaavioissa syketiedot tai unentasot. Palautusoikeus 14 päivää Tutustu tuotteisiin 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeuden turvin. Se tuntee lisäksi 30 urheilulajin erityispiirteet.

redmi 9a android 11

Testissä Xiaomi Mi Smart Band 6 – loistava aktiivisuusranneke – SuomiMobiili

Sovellus tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ja näyttää aktiivisuusrannekkeen keräämät tiedot mukavan ymmärrettävässä muodossa. Välttämättömät cookies mahdollistavat sivuston perustoiminnot, ja näin ollen ne ovat välttämättömiä sivuston toiminnallisuuden kannalta. Satu Marila Lojo, Suomi. Julkaistaanko odotettu Nothing Phone 1 -puhelin Kirjoittanut Eero Salminen. Testissä Xiaomi Mi Smart Band 6 — loistava aktiivisuusranneke.

Xiaomi Mi Band 5 Vedenkestävä Aktiivisuusranneke

Laitteen sisuksissa on milliampeeritunnin akku, joten kovin suuresta akusta ei OLE kyse. Mi Smart Band 6 voi olla esimerkiksi kädessä uidessa, sillä 5ATM tarkoittaa laitteen kestävän upotuksen jopa 50 metrin syvyyteen. Mi Fitness -puhelinsovellus näyttää kerätyt tiedot selkeästi ja PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. Lisää ostoskoriin. Ranneke on varustettu ympäri vuorokauden toimivalla sykesensorilla, jotta saat kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi. Myyntipakkausta avatessa esille tulee pahvinen laatikko, johon on yksinkertaisesti laitettu muovipusseihin Mi Smart Band 6 -aktiivisuusranneke, magneettinen laturi sekä erittäin paksu käyttöopas, jossa on ohjeet useilla eri kielillä, kuten suomeksi. Lisäksi toinen selvä ongelma on suomen kielen puuttuminen, jonka takia aktiivisuusranneke ei varmasti OLE sopiva aivan kaikille.