Xiaomi Mi Vacuum G10

Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Kolmen eri imutehon ja tehokkaan akun ansiosta imurilla on helppo siivota isompikin tila yhdellä latauksella. Automaattisessa imurointitilassa imuri osaa mukautua imuroitavan pinnan mukaan. Pienkoneet Pölynimurit Varsi-imurit ja rikkaimurit Tuote Kritiikit. Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Tärkeimmät tiedot. Imuteho AW.

Nopeassa katsauksessa vauhdilla imuroiva Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10

Niitä vaihtamalla pölynimurilla voidaan imuroida lattioiden lisäksi esimerkiksi sohvat, sängyt, pöydät, hyllyt ja tietokoneen näppäimistöt. Mukana tulevilla suuttimilla imuroi auton, matot, sohvan yms. Näin keräämme tuotearvosteluja. Takaisin sisäänkirjautumiseen. Perussiivoukseen riittää alempi imuteho, joka on myös käyntiääneltään hiljaisempi.

xiaomi mi vacuum g10

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Apteekki ja hyvinvointi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ilmapyörteet synnyttävät erittäin voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Käyttöön riittää kevyt kosketus, jolla voi valita esimerkiksi haluamansa imutehon. Virranhallinta Voimanlähde Akku. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. VV 35—44v

p 9 lite 2017

Xiaomi Mi G10 Varsi-imuri, moppitoiminto | Clas Ohlson

Wed Mar 23 CET Imurin mukana on neljä erilaista suutinta. Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Sun Mar 13 CET Varsi-imurin kehittyneen teknologian ja tehokkaan imutehon ansiosta se kykenee imemään sisuksiinsa jopa 99,97 prosenttia erilaisista pienhiukkasista ja allergeeneista, mukaan lukien kiusalliset pölypunkit. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Tuotteen syvyys mm.

Nopeassa katsauksessa vauhdilla imuroiva Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 – – Gamereactor

Nyt noin 2kk käytön jälkeen olen ollut erittäin tyytyväinen. Rakotyökalu Kyllä. Käyntiääni mukavan hiljainen tehoilla ja siedettävä 3 teholla. Käyttöön riittää kevyt kosketus, jolla voi valita esimerkiksi haluamansa imutehon. Eli kyllä tämä pärjää aika pitkälle jopa ainoana imurina. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota käyttämällä saat vaihdettua salasanasi. Harjatyökalu Kyllä.