Xiaomi Mi Watch Global

Bluetooth-versio 5. Kaikki artikkelit Arvostelut. Ominaisuuksiltaan ajanottolaitteet ovat jokseenkin samalla viivalla, mutta Huawei Health -sovellus on tällä hetkellä huomattavasti Xiaomi Xiaomi mi watch global toimivampi. Ylellinen kuponki Vaikka Xiaomi Mi Watch -älykellot eivät vieläkään Object Linking and Embedding virallisesti saatavana maailmanmarkkinoilla, tunnetun Banggood-jälleenmyyjän ansiosta niitä on voimme myös tilata Eurooppaan. Kestävyyden suhteen kello tarjoaa loistavan mAh: n akkujolloin valmistaja ilmoittaa kestävyydestä 36 tuntia. Tauluja ei voi muokata, eikä omien taulujen luominen ainakaan toistaiseksi käy päinsä, mutta valikoima on kuitenkin mukavan monipuolinen. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta.

Xiaomi paljasti uuden Mi Watch Lite -älykellon

Akun käyttöaika 9 päivää. Want more? Eri tuettuja harjoitusmuotoja on kuitenkin yksitoista kappaletta — muun muassa sisäjuoksu, ulkojuoksu, ulkopyöräily, sisäpyöräily, kävely, patikointi, allasuinti, avovesiuinti, kriketti ja vapaa harjoittelu. Toimitus voidaan valita vain ostoskorista toimitusosoitteen antamisen jälkeen. Poltetut kalorit Kyllä.

xiaomi mi watch global

Valitse kieli

Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Xiaomi on julkaissut kolmannen itsekehittämän sirunsa, Surge P1:n Myös Huawei- ja Honor-älykellot ovat yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä, mutta niiden sykemittaus vaikuttaa olevan hieman tarkemmalla tasolla. Varustuksen vuoksi emme todennäköisesti odota niin erinomaista hintaa. It also pauses and goes when you do, ensuring that all your movements are recorded.

samsung galaxy a41 käyttöohje suomeksi

Xiaomi Mi Watch Black | Älykellot | Älykellot ja tarvikkeet | Puhelimet ja tarvikkeet | Multitronic

Annetulla laitteella varustetun älykellon ansiosta se on erittäin hyvä kantokyky. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Ylemmällä fyysisellä painikkeella avautuva päävalikko sisältää kaikki Mi Watchin appsit älypuhelinmaisesti ruudukossa. Kellon kuoren väri Musta. Kuten kilpailukelloissa, hihnojen design on muokattavissa. Näytä lisää Puettavat älylaitteet uutiskatsaukset. Xiaomi Mi Watchin värivaihtoehdot.

Xiaomi Mi Watch -katsaus: älykellon maailmanlaajuinen versio hintaan 95 dollaria 4Dim

Mediamyynti Mobiili. Matkahuolto Lähellä-paketti Arvioitu toimitusaika: On myös mahdollista hallita puheluita tai toistaa musiikkia itsenäisesti. Pakkauksen sisältö Käyttöopas Kyllä. Xiaomi Mi Watchin globaalissa muunnoksessa on sisäänrakennettu mAh: n akku. Tuotteen syvyys 10,9 mm.