Xiaomi Mi10t Pro 5g 128gb

Videotoiston osalta Mi 10T Prossa on myös MEMC-ominaisuus, joka käytännössä täyttää esimerkiksi 30 fps -videon ruutujen väliin lisäruutuja niin, että liikkuva videokuva näyttää tämän ansiosta tavallista sulavammalta. Mi 10T Pron näyttö on riittävän tarkka ja tarjoaa hyvät katselukulmat, mutta kirkkautta näyttöön toivoisi kirkkaassa ulkoilmassa hieman nykyistä enemmän. Latausnopeus on siis hyvällä tasolla, ja nopeammin latautuvat puhelimet ovat Suomen markkinoilla vielä varsin harvassa. Tuotemerkki: Motorola. Mi 10T Pron heikkoudet ovat lähinnä puuttuvia ominaisuuksia. EAN

Mi 10T Pro | 5G

Tilaa Mobiili. Erittäin sileä Hz-näyttö Pitää lippulaiva näyttää korkeammalla tasolla. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Tyhjästä täyteen Mi 10T Pron akku latautuu reilussa tunnissa.

xiaomi mi10t pro 5g 128gb

108MP AI-kamera optisella kuvanvakaajalla

Mi 10T Pro on laadukkaalta tuntuva älypuhelin, joka on hinnoiteltu ominaisuuksiinsa nähden edullisesti. Pika-arviossa Honor X7 ja Honor X8: Uusia vaihtoehtoja edullisiksi älypuhelimiksi suurilla näytöillä. Näyttöreunukset eivät Object Linking and Embedding markkinoiden pienimmät, mutta kuitenkin kokonaisuutena kohtuullisen kokoiset. Testimme aikana Mi 10T Pro toimi kaikin puolin moitteetta, eikä eteen tullut minkäänlaista yllättävää hidastelua tai takkuamista. Mi 10T Pron ennakkotilaajat saavat kaupan päälle suositushinnaltaan euron arvoisen Xiaomin Mi Essential -sähköpotkulaudan.

neste tarjoukset

Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/GB älypuhelin, hinta €

Torstaina luvassa Redmi Note 10 -älypuhelinten julkistus — perusmalli uudessa kuvavuodossa, huippumallissa vahvis Xiaomi Mi 10T Pron designissa hallitsevia elementtejä ovat lähes peilin tavoin kiiltävä lasipinta ja kookas kamera-alue. Xiaomin mukaan näytön kirkkaus yltää maksimissaan nitiin. Rekisteröidy tästä ». RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua, mitä voidaan pitää riittävänä, ja sisäisen tallennusmuistin osalta Suomessa ainoa vaihtoehto on gigatavua.

Xiaomi Mi 10T Pro GB Musta, halvin hinta €

Ulkoisesti Mi 10T Pro on varsin tavanomainen, stereotyyppinen nykypäivän huippupuhelin. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Videokuvausta Mi 10T Pro tukee jopa 8K-tarkkuudella ja 30 ruudun sekuntinopeudella, ja hidastuskuvausta ja fps -nopeuksilla. Akku kestää puhelimessa pitkälle toista aktiivista käyttöpäivää, ja useimmiten jopa toisen päivän läpi, ainakin hieman vähäisemmällä näytön kirkkausasetuksella. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.